(SIDE2): Etter andreplassen på VG-lista med balladen «Change» (kun slått av Marit Larsen), setter Samsaya opp farten på sin nye singel «ADHD».

Iallefall på den Jarl Aanestad-produserte versjonen hun nå har laget video til. Som man kan se dreier det seg ikke om psykiatrisk diagnose.

- For meg er tittelen «ADHD» en beskrivelse av den veldig oppspilte følelsen man kan få når man er ute, noe jeg føler vi får frem i videoen. Den er også inspirert av blant andre Slumdog Millionaire og Neverland-festene, sier Samsaya til 730.no , og nevner klubbkonseptet hun har med designerne Fam Irvoll, Kjersti Vatle, Stian Tjernsmo, artisten Miss Harmoncia og stylist Stephan Ulvund Øien.

Vatle, som har laget den røde kjolen i siste scene, designer Ida Østby og resten av Samsayas crew er alle med filmsnutten, som er laget av den bergenske duoen Synopsis.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Videoen er energisk, fargerik og de jeg har vist den til ber om å få se den igjen. Regissør Kristian Berg og produsent Eirik Heldal har vært helt suverene, de kommer til å nå langt.

Samsaya er enig i at hun har forandret stilen siden hun slapp debutalbumet. Det er nå mer heels og femi outfits enn sneakers og caps.

- Dette er en helt naturlig utvikling, og selv om jeg nå er mer inspirert av kjoler enn baggy jeans, betyr ikke det at jeg alltid er dollet opp. Men jo, det er jo litt digg å føle seg sexy.

- Jeg kler meg nok kanskje mer for meg selv enn for gutta. Eller, jenter kler seg vel også litt sexy for andre jenter, slik blir det ofte når man har venner som er interessert i fashion. Men i bunn og grunn handler det kun om å føle seg bra og ha det gøy, samme hvordan man ser ut.

Premiere: Se Samsayas sexy video her!

Starten av videoen har med litt av Oslo-artistens forrige singel «Money», som også er med på albumet som kommer senere i år.