– Jeg har blitt fotografert naken før, men de bildene er private, så dette er vel min offisiell debut, sier Samsaya til 730.no og ler, og ber nettstedet «vennligst ikke ta med akkurat det der».

Den norsk-indiske Oslo-artisten pryder omslaget til det nye nummeret av Henne – uten en tråd – akkompagnert av tittelen «Alle kan føle seg som Venus».

Men stilen er klassisk, ikke en glossy eye candy-variant. Det er tross alt den ærverdige, romerske kjærlighetsgudinnen som tolkes.

Hemmelighetsfull
Da vi snakker med Samsaya har vi ennå ikke sett bildene, og hun fortsetter å le av våre nygjerrige spørsmål.

– Nei nei, jeg har ikke på meg høye hæler. Jeg ville være så naturlig og casual som mulig, ikke posere på en tilgjort måte. Dessuten sto jeg på et skjell, så det ville vært vanskelig med sexy sko.

Samtidig som hun passet på at ingen skulle «blogge rumpa» hennes med sine mobiltelefoner, måtte hun konse slik at viften ikke blåste bort det ekstra langet håret, noe som ikke var så lett.

– Det finnes nok en del pikante bilde-bloopers som forhåpentligvis ikke lekker på nettet.

Se også: Rihanna ufrivillig avkledt i Tyskland

Byr på seg selv
Den 10 sider lange forsidesaken i Henne går langt under huden på Samsaya, i et intervju som hun beskriver som et av sine mest personlige så langt.

Sangeren forteller om hvordan hun fikk kjørt seg av kritiske amerikanere i studio da hun bodde i New York, hvordan det er å være en voksen 29 år gammel jente (skråstrek kvinne) i popbransjen, og snakker om sin familie, som hun skuffet ved å ikke bli lege (gjennomførte ikke engang ex.phil.) og en oppvekst «så flagrende at fotoalbumene ikke sto framme på hylla i blokkleiligheten på Ellingsrud».

Samsaya gir snart ut sin nye singel «ADHD», som nå går på radio.

Video: Se naken Nicole synge norsk sang