(SIDE2): -Den er veldig, veldig personlig, sa Samsaya om låten som fikk alle jentene til å gråte under «Hver gang vi møtes».

I kveld, lørdag, var det Samsayas tur til å bli hyllet på «Hver gang vi møtes». Den norsk-indiske artisten løftet på sløret om både oppvekst og ekteskapet under kveldens episode.

- Passet ikke inn

-Jeg er født i India helt i nord. Da vi først kom, bodde vi syv stykker på en ettroms på Hovseter. Det var onkelen min, fetteren min, mammaen og pappen min og søsteren min og jeg, sier Samsaya som egentlig heter Sampda Sharma på fødselssertifikatet.

Samsaya fortalte at hun var en entertainer fra første stund «uansett om familien ville høre eller ikke». Men i tenårene følte den indiske jenta at hun slett ikke passet inn.

SE OGSÅ: Nakenkommentaren fikk Samsaya til å droppe sitt sexy image

-Det var mye frustrasjon og aggresjon og derfor ble jeg rapper. Men det var nok vanskelig for foreldrene mine at jeg var så lidenskapelig opptatt av musikk, og da sånn musikk som ikke var skolebasert og handlet om utdannelse, sier hun i programmet.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=4Vo5Q9oaGPN3unRkdOgPyEyHnJSwcnUHQAvpiUN0UH-yo97lcWLdDscZ8dAuKRXI1ydH2LEp3fvHT9bN73WdX4KhfRxNukhUX2go2CgSm72PFc94wZuguv_eLPUwBMuH4y39UdkTJZI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Samsaya kunne fortelle at hun ikke fikk gå i fritidsklubben og at hun løy for vennene fordi hun ikke ville at de skulle tro foreldrene var slemme.

- Hjemme var det motsatt, jeg raserte hele rommet mitt. Hvorfor kom vi til Norge hvis vi ikke kunne være en del av norsk kultur? For meg var det å henge på fritidsklubben og utenfor Oslo City.

Men moren til Samsaya var smart.

- Oslo City er ikke norsk kultur, sa hun.

Bekymret for utseendefokuset

Hun forteller at spesielt moren var bekymret da hun fikk sin første jobb som skuespiller.

- Mamma var veldig redd for at bransjen skulle forandre hvem jeg var og spesielt med det utseendefokuset som er i bransjen, sa Samsaya. Låten «Apple» handler om forholdet til moren. Og da Lars Lillo-Stenberg tolket den i norsk versjon, rant ikke bare tårene hos Samsaya, men også Simone og Anneli Drecker måtte tørke seg litt i øyekroken.

-«Apple» handler om min mor og den er veldig, veldig personlig. Den handler om at man er lik den stammen man kommer fra, samtidig som man er veldig annerledes. Jeg trodde ikke en kunne gjøres på norsk. Når jeg gjør den selv, så er jeg så opptatt av ikke å gråte så takk for at jeg fikk lov til å gjøre det nå, sa Samsaya til Lars Lillo-Stenberg.

LES OGSÅ:

Øystein Sunde:- TV 2s kontrakt er ikke til å leve med
Se TV 2s elleville svar til Øystein Sunde