(BIIPMAG): Samsaya åpner Internasjonal uke. Med akrobater, flammeslukere, modeller og musikk skal Osloungdom våkne og lære mer om hiv og aids.

- Vi ønsker å nå ungdom med THINK-showet. Det er viktig at de engasjerer seg, sier Eva Bratholm, informasjonsdirektør i Norad i en pressemelding.

LES OGSÅ
Synger for sikker sex
Samsayas skjønnhetstips

THINK!
Internasjonal uke i Oslo åpner i kveld med THINK Mental Fashion og Livescene på Nobels Fredssenter. Først et fartsfylt moteshow med mening - med fokus på rettferdig handel, økologisk bomull, redesign. Noen av designerne som deltar er Mette Møller, Daniel Sørensen, 3´rd Hand, Tina Haagensen, Johnny Love, Minna Hannila, Veronika Glitsch – «Rethink». Deretter blir det en tøff konsert med toppartister som Samsaya, El Axel, STL, NAME og flere. Her blir det hip hop, elektronika, r&b og soul. En rå og intens opplevelse med fet musikk og et par alvorlige beskjeder. Festen er gratis, åpent for alle og alkoholfritt.

Internasjonal uke i Oslo fra 17. til 24. oktober
- Poenget med Internasjonal uke er å skape engasjement og øke kunnskapen om verden rundt oss, om fordeling og utvikling, gjennom musikk, film, mote og møter, sier Eva Bratholm, informasjonsdirektør i Norad. Publikum kan gjennom hele uka delta på moteshow, debatter, ungdomskonferanse og barnefestival, og slik få kunnskap om bistand og utviklingsspørsmål.

En bedre verden for fremtiden
Norad, FN-sambandet og Oslo kommune arrangerer i år for første gang Internasjonal uke i Oslo. Under mottoet «En bedre verden» setter uka fokus på FNs tusenårsmål og betydningen av lokalt engasjement for å nå dem. Lørdag 18. oktober og søndag 19. oktober blir det barneaktiviteter på Litteraturhuset, matlaging fra flere verdenshjørner, opplesing av bok, dansekurs og masse mer.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her