(SIDE2): Det har gått opp og ned for Mickey Rourke, men mange mener skuespillerens innsats i «The Wrestler» er noe av det beste fra 2008. Filmen starter i Norge 13. februar og har med musikk fra blant andre Bruce Springsteen, Madonna, Lil Wayne og Guns'N Roses.

Og en norsk artist.

- For en stund siden fortalte mitt amerikanske management at en regissør var interessert i musikken min til sin film. Jeg vil selvfølgelig at flest mulig skal få høre meg, så jeg ble glad, samtidig som jeg vet at slike forespørsler ofte ikke blir noe av, sier Samsaya til 730.no.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Men i juleferien ringe en venn av meg som hadde vært på «The Wrestler»-førpremieren og fortalte at det var en kjent stemme et kvarter inn i filmen. Det var min.

SE KLIPP FRA FILMEN OG INTERVJU MED MICKEY OG REGISSØREN.

Låten «Dodge It» spilte hun inn i New York med produsent Eve Nelson. Samsaya forteller at hun er stolt over å ha blitt valgt ut og at hun har stor respekt for regissøren Darren Aronofsky, Mickey Rourke og Bruce Springsteen, som har levert tittelsporet. Aronofsky har også laget Oscar-nominerte «Requiem For A Dream» og kultfavoritten «Pi», og skal snart skyte en ny versjon av «Robocop».

- Mickey Rourke er en legende innen film og dette comebacket beviser hvor dyktig skuespiller han egentlig er. Folk som ikke har sett Angel Heart fra 1987 bør sjekke den ut. Rå prestasjoner og story.

Hva er planene til Samsaya i 2009?

- Det er å slippe plata mi! Etter den fine responsen jeg fikk på første singelen min «Change» (#2 på VG-lista) gleder meg som en liten unge til å slippe oppfølgeren.

Samsaya er også med i den kommende serien «Det store korslaget» på TV 2, sammen med blant andre Venke Knutson, Vinni fra Paperboys, Hanne Krogh og Jørn Hoel. Her skal syv artister fra syv ulike byer tilbake til sitt hjemsted og danne et kor på tyve personer. Sangeren representerer Oslo og skal forsøke å vinne 500.000 kroner til et veldedig formål. De som kan synge, liker å jobbe i team og vil være på TV, kan melde seg på via [email protected].

LADY GAGA GRÅT PÅ SCENEN MED SAMSAYA.