(SIDE2): Tidligere har Samsaya representert Norge i Kina sammen med FN, og på fredag flyr organisasjonen henne til Rio de Janeiro sammen med blant andre Karpe Diem.

Her skal de norske artistene spille på den årlige World Urban Forum-konferansen, som tidligere har blitt gjestet av flere norske artister.

Samsaya forteller 730.no at hun håper Brasil-turen blir like bra som Asia-oppsvingen.

- Da jeg spilte i Kina fikk jeg erfare den hyggelige klisjeen om at musikk er et universalt språk. 2000 personer hoppet opp og ned under konserten. I Rio De Janeiro skal vi spille på en venue som tar nesten 20.000 mennesker, så dette blir veldig spennende. Jeg skal gjøre litt av det samme som jeg gjorde under by:Larm, kanskje med en litt mer, sommerlig vri. Det er jo 30 grader der nå, og Rio er en sexy by.

Se også: - Jeg ble oppdaget på strippeklubb

Sommer er noe sangeren har savnet, og Brasils nest største by bør kunne gi henne en deilig dose.

- Jeg blir ofte sett på som brun, men jeg blir ganske bleik om vinteren, så forhåpentligvis rekker jeg en digg dag på stranden så jeg får litt sol på kroppen og kan varme opp til bikinisesongen. Deretter blir det rett hjem tilbake i studio for å gjøre ferdig platen.

Albumet har arbeidstittelen «Working Class Heroine», og skal etter planen ut i august.

I forrige måned ble det full klaff for Oslo-jenta under by:Larm da hun spilte på Youngstorget.

- For det første var det gøy at hele det store teltet ble fullt, og dessuten var det moro at alt klaffet så bra med bandet mitt. Det var også kult å fremføre låten «Eyes Wide Shut» for første gang. Heldigvis ble responsen råbra, sier hun til 730.no.

Se video av Samsaya i aksjon!