Gå til sidens hovedinnhold

Her kliner Sandra og Meryl

- Meryl er en fantastisk kysser, sier Sandra Bullock.

(SIDE2): De to superstjernen føyer seg nå inn i jentekysse-rekken etter Madonna og Britney, Kate Moss og Jemima Khan.

Se bilder nederst i saken!

Kranglet på scenen
Årsaken til at Sandra Bullock (45) og Meryl Streep (60) kysset under fredagens Critics Choice Movie Awards I Los Angeles var at de begge ble kåret til 2009s beste kvinnelige skuespiller.

Juryen hadde ikke klart å utnevne én vinner - så det ble uavgjort mellom Sandra og Meryl. Dermed så de sitt snitt til å ta scenen og lot som om de ikke var helt enig i akkurat den avgjørelsen. Det eskalerte til et drama mellom dem om hvem som egentlig er den beste kvinnelige skuespilleren.

Filmstjernene ble begge bedt om å holde en takketale hver, men det var øyeblikket mellom talene som nå er på alles lepper.

Først ut var Meryl som holdt sin tale, men da Sandra entret podiet klarte hun ikke holde følelsene tilbake og skrek: - Dette er bullshit!

Deretter begynte de å krangle (selvsagt på tull) og ble veldig nærgående. Meryl knyttet neven og pekte på Sandra mens de hisset hverandre opp.

Men krangelen endte altså til slutt med forsoning i et skikkelig smellkyss.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- God kysser
I talen som kom etter kysset, sådde Sandra ikke tvil om hva hun mente om Meryls klineferdigheter.

- Meryl er en fantastisk kysser, sa 45-åringen.

- Dette er en stor ære. Det er en ære å bli nevnt i samme åndedrag som den ekstraordinære kvinnen jeg har vært så heldig å bli nominert sammen med, fordi hun hele tiden inspirerer meg til å bli bedre, sa Sandra Bullock (litt mer seriøst) i den virkelige takketalen.

Begge filmstjernen har blitt berømmet for sine roller i året som gikk - Meryl Streep for rollen som Julia Child i «Julie og Julia» og for rollen i «It´s Complicated», og Sandra Bullock i komedien «The Proposal» og «The Blind Side».

Kilde: Daily Mail

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken