Gå til sidens hovedinnhold

Smellvakre Sandra

Skuespillerinnen var kveldens motedronning.

(Side2): Det var ingen som kunne ha gjettet at den amerikanske skuespillerinnen nesten er 50 år, da hun troppet opp på den røde løperen i Palm Springs i helgen.

Den australske designeren Alex Perry var ansvarlig for Sandras flotte rosa kjole. Kjolen, kombinert med hudfargede pumps fra Brain Atwood og en lekker metallisk clutch fra merket Jimmy Choo, gjorde Bullock til kveldens motedronning.

Lekker sminke

Sminken holdt stjernen i ton med fargepaletten i antrekket med lyserosa leppestift, og brunsotede øynene som var samme farge som skuespillerens hår.

Det skinnende håret var rettet ut i sideskill og for anledningen lot 49 åringen lokkene henge ned bak, slik at kjolens transperante brystparti fikk full fokus.

Veldreid kropp

Bullock hadde for anledningen på seg en figurnær kjole som satt som et skudd på hennes veldreide kropp.

Solbrun

Brunetten var solbrun og lekker i fargekombinasjonen rosa og oransje.

Trendfarger

Rosa er en av de fargene som har frekventert mest under moteukene og dette hadde Sandra stjernestylist Deborah Waknin fått med seg.

Stjernespekket

Det var prisutdelingen Palm Springs International Film Festival som var anledningen for festlighetene, og ettersom det var årets første utdeling var eventet mildt sagt stjernespekket!

Sandra er for tiden aktuell med filmen Gravity, og skal man tro ekspertene ryktes det om en Oscar nominasjon.

Les også: Lekker i prikker!

Kommentarer til denne saken