Gå til sidens hovedinnhold

Sandras brudedrøm

- Jeg drømmer om et romantisk bryllup! avslører Sandra Lyng Haugen. I helgen dukket hun opp i fullt brudestas. Se bildene.

(SIDE2): Idol-Sandra(18) var hyret inn som det store trekkplasteret da Haugalandets største brudeshow ble arrangert på Amanda Storsenter i Haugesund lørdag.

- Det var veldig gøy og helt fantastisk å gå modell. Alle jenter drømmer om å være prinsesse for en dag, sier hun til side2.

Gift om ti år?
Iført en rød brudekjole tok hun det fremmøtte publikum med storm. Kjøpesenteret var fylt til trengsel av skuelystne som ville se popyndlingen som brud.

- Innen ti år håper jeg å være lykkelig gift, ler hun.

Den flotte jenta fra Mosjøen er for tiden singel, men når hun finner drømmeprinsen ønsker hun et romantisk bryllup og to barn.

Dama til Gamsten
- Tror alle jenter går rundt og drømmer om sitt eget bryllup, hvor fantastisk alt skal være. Mitt bryllup skal være roser, sommer, prest, hvit fint telt med border og gardiner. Skikkelig romantisk. Omtrent som om du er i himmelen, eller drømmer, sier hun til h-avis.no.

Tidligere Frøken Norge og kjæresten til fotballstjernen Morten Gamts Pedersen, Hege Tørresdal, gikk også modell under brudeshowet.

Se flere bilder nederst

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken