Gå til sidens hovedinnhold

Miss Universe Norge skal finne kjærligheten på TV

- Det er ingen som tør nærme seg meg på byen, sier Sara Nicole om hvorfor hun meldte seg på.

(SIDE2): I den nye serien «Kjærlighetsredet» skal fire friere kjempe om hjertet til en utvalgt ungkar i eksotiske omgivelser på Marbella.

I «Kjælighetsredets» første uke skal jentene kjempe om gunsten til Kindi (22) fra Bergen.

Han anser seg for å væren kongen, og nå er han på utkikk etter dronningen.

En av de som har meldt seg på er Sara Nicole Andersen (20), som har kronet seg med tittelen Miss Universe Norge det foregående året.

For et par uker siden måtte hun gi fra seg krona, men under innspillingene var tittelen fortsatt hennes. Andersen forteller at dette var noe som ga henne selvsikkerhet i konkurransen.

- Det har vært utrolig rart å gi fra seg tittelen. Men det har vært et helt fantastisk år som har åpnet mange dører, sier Andersen til Side2.

Etter å ha gitt fra seg tittelen arbeider hun nå i Miss Universe-organisasjonen her i Norge, i tillegg til at hun arbeider fulltid som modell både i Norge og utlandet.

- Vanskelig å møte noen
Man skulle kanskje ikke tro at en missekonkurranse-vinner skulle hatt problemer med å finne seg en kjæreste, men dette med tittelen kan også være en ulempe, mener hun.

- Jeg synes det har vært vanskelig å møte noen her hjemme. Den største grunnen har vært på grunn av tittelen min. Det er mange som vet hvem jeg er, og da opplever jeg at menn ikke tørr å komme bort å prate med meg på byen, sier hun.

- Om de først gjør det så slenger de ut sleivete kommentarer som; oi, har du akkurat falt ned fra himmelen. Og slike sjekkereplikker blir bare for dumt.

Selv liker hun best å bli sjekket opp på en mer naturlig måte.

- Jeg synes det viktigste er at guttene er seg selv, og at de ikke overdriver, eller fokuserer for mye på sex. Det er så mye bedre og være seg selv, og å være jordnær, hyggelig, og få meg til å le, sier Andersen - som også har vært å se i serien «Gullungene».

Fryktet å bli sett på som en tulling
20-åringen syntes hun ikke hadde noe å tape på melde seg på, selv om hun ble litt nervøs da hun fikk høre mer om konseptet.

- Jeg tenkte at det minnet litt om «Paradise Hotel», og jeg ble redd for å bli sett på som en tulling. Men etter hvert som jeg fikk høre mer så tenkte jeg at det slettes ikke var så dumt som det kanskje først hørtes ut som, sier hun.

Dessuten, påpeker Sara Nicole, så er man jo seg selv på TV.

- Jeg synes alltid det er så rart å høre folk si at de har blitt fremstilt på en annen måte enn hvordan de er, og at kanalene klipper det til for å gjøre situasjonen til noe annet enn det den var. Man må jo stå for det man sier. Det man gjør på TV, er slik det fremstilles, sier hun.

I serien er det slik at de som har imponert den utvalgte mest får ett eller flere hjerter. Disse hjertene kan byttes inn mot penger ved slutten av uka, derfor blir det viktig for jentene å flørte med ham uavhengig av om de liker ham eller ikke.

Ville helst ha kjæreste over penger
Før hun reiste nedover hadde hun bestemt seg for at hun skulle velge mannen over pengene.

- Jeg meldte jeg jo på for å møte noen, og jeg tenkte at hvis jeg møtte drømmemannen så kom jeg til å velge ham. Men selvfølgelig, om han ikke var min type, så tenkte jeg at jeg kom til å kjøre et spill for å vinne pengene. Det jeg da tenkte å gjøre var å virke supergira, sier hun.

Med i denne ukas programmer er også frierne Isa Langnes - som er student og glamourmodell, Lene Angelica Nilsen som er butikkmedarbeider, og modell og Julie Koksvik som er assisterende butikksjef

Andersen kjente til en av jentene fra tidligere, men kan likevel avsløre at det ble amper stemning mellom de fire.

- Vi var fire utrolig forskjellige jenter, og med veldig sterke personligheter. Det var uunngåelig at det sprakk for hver og en av oss, sier hun.

Om Andersen og Kindi finner tonen kan du se på premieren av Kjærlighetsredet 7. oktober kl. 22:30 på TV3.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken