- Dette er midt i blinken for meg! Sier tidligere Frøken Norge-vinner Sara Skjoldnes til Telemarksavisa.

Da det engelske bandet Meow jaktet på en vokalist, fikk de se et bilde av Sara. De likte selvsagt det de så, men kunne hun synge? En audition avgjorde raskt saken. Nå er hun i studio med bandet, som også har fått med seg Andy Hill, både som låtskriver og produsent. Han har skrevet låter for stjerner som Celine Dion og Madonna.

Sara er sammen med Ben Adams, låtskriver i A1. Hun og kjæresten har skrevet låter sammen.

- Ben synes prosjektet er veldig spennende. Han er også med som delprodusent, og med hans erfaring er han en veldig god støtte, sier skiensjenta på telefon fra London, der hun har bodd siden desember i fjor.

Eksamen
- Jeg setter også mitt preg på musikken. Det blir en miks av Blondie og Cardigans, i 2011-innpakning, sier hun. Når albumet kommer i hyllene, vet hun foreløpig ikke.

- Vi har så vidt begynt å kontakte plateselskaper nå, og har ikke avgjort hvilket selskap vi vil samarbeide med ennå, sier Sara. Hun ligger ikke på latsiden. Om tre uker har hun eksamen i økonomi, som hun studerer via internett. Hver ledige stund i studio, bruker hun til studiene.

- Det er musikk, teater og dans jeg har lyst til å drive med, men det er en vanskelig bransje. Da kan det være godt å ha noe å se tilbake på. Matematikk og realfag har alltid interessert meg, sier Sara. Hun har sunget i mange år, men overrasket mange den gangen hun spontant opptrådte sammen med kjæresten på Handelsstevnet. Noen duo-planer har de imidlertid ikke, men hun håper å kunne turnere med bandet etterhvert.

Kulturkollisjon
- Da håper jeg vi kan komme til Skien. Det hadde vært veldig moro, sier Sara. Noen planer om å flytte fra London, har hun foreløpig ikke.

- Jeg er med i et modellbyrå her, og har mange jobber fremover. Jeg blir nok værende her en stund, og vil gjerne bo litt forskjellige steder i verden senere, sier hun. Noen kulturforskjeller har hun støtt på i storbyen.

- Folk i London er ikke like vennlige som skiensfolk. Du skal helst ikke snakke til folk på gaten eller søke øyekontakt, og de får omtrent hjerteattakk hvis du spør dem hvor mye klokken er. Folk har det veldig travelt. Men de jeg treffer på fester er veldig ok, og det er spennende å bo her, sier Sara. Hun utelukker ikke at hun slår seg ned i Skien en gang, sammen med kjæresten.

- Han liker Skien veldig godt, men det ville jo blitt en stor overgang for ham. Jeg får jobbe litt med saken.

LES MER FRA TELEMARKSAVISA:

Atle avviser Rachel-romanse
Trekker seg fra Norske Talenter
Sol fra Bamble i MGP jr