Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke at mamma skal gifte seg

Døtrene mener hun passer som single.

(SIDE2): Det er tolv år siden Sarah Ferguson (49) skilte seg fra prins Andrew. I mellomtiden har hun hatt noen forhold, det siste til den norske frossenmatkongen Geir Frantzen (40). Det gikk rykter om at de to gikk med giftetanker tidligere i år - men det har det ikke blitt noe og forholdet ble avsluttet i sommer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke giftermål
Å inngå et nytt ekteskap er ikke noe hertuginnen av York ser for seg i nær framtid - kanskje aldri, forteller hun i et intervju med Hello Magazine, gjengitt i Daily Mail. En av grunnene til det er at døtrene Eugenie (18) og Beatrice (20) ikke synes hun burde gifte seg igjen.

Døtrene er bekymret for at deres nære forhold til moren vil bli ødelagt hvis hun finner en mann hun har lyst til å gifte seg med.

Godt forhold
Både Eugenie og Beatrice var små jenter da foreldre skilte seg, men de har vokst opp i det som karakteriseres som et «godt» skilsmissehjem - Fergie og Andrew har alltid vært nære venner.

- Vi er det lykkeligste skilte paret i verden. Andrew er en fantastisk far og en veldig god venn, sier hertuginnen om eksmannen.

Paret giftet seg i 1982, separerte seg seks år senere og skilte seg i 1996 - samme år som Charles og Diana skilte seg.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken