(SIDE2:) I magasinvedlegget til The Sunday Telegraph sier Sarah Ferguson i et intervju at hun er singel.

Fikk Bentley
Hertuginnen, som har gjort seg bemerket som forretningskvinne på egen hånd de siste årene, ble i lengre tid koblet sammen med «Findus-kongen» Geir Frantzen. Ferguson eller Fergie har vært på besøk i Norge flere ganger og også vært observert med Frantzen i London der han bor. Da han kjøpte en Bentley til 1,3 millioner kroner til henne, tok britisk presse det nærmest som en forlovelsesgave.

Allerede i fjor høst ble det imidlertid rapportert at de to ikke lenger var et par. Verken Frantzen eller Fergie har imidlertid noen gang sagt at de er et par, men omtalt hverandre som gode venner.

- Lykkeligst med eksmannen
Gode venner er hun også med eksmannen Andrew. I disse dager er Ferguson medprodusent på den nye filmen «The Young Victoria», som handler om dronning Victoria og prins Albert. I The Daily Telegraph sammenligner hun dette parets lykke med sin egen eksmann, prins Andrew.

- Enten synes menn jeg har en for sterk vilje, eller så synes de jeg er for nært knyttet til Andrew. Vi er det lykkeligste skilte paret i verden. Andrew er en fantastisk far og en veldig god venn, har hun sagt.

Så ham aldri
Hertuginnen sier at hun mener hun og eksmannens kjærlighetshistorie var «en av de store» i kongehuset, og at de kanskje hadde overlevd som ektepar om Andrew ikke hadde vært borte hele tiden på militære oppdrag.

- Jeg så ham 40 dager hvert år i fem år, sier hun.

Fergie sier at det å bli nærmest overlatt til seg selv var skremmende.

- Når du er en så rett-fram-person som jeg, så vet du at de en gang kommer til å tråkke feil. Mitt liv den gang var lykke og bare en drøm, det var hurtiggående og forferdelig skremmende. Det er skrekkelig plutselig å bli satt foran millioner av mennesker og ikke vite hva du skal gjøre, sier hun.