(SIDE2): Sarah Ferguson (50) får massiv kritikk i amerikanske medier etter at hun «snakket ut» hos Oprah Winfrey.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Flaut
Sinte seere bombarderte tv-showets hjemmeside med kommentarer og kalte beklagelsen pinlig og et flaut forsøk på å gjenvinne respekt, skriver Daily Mail.

I intervjuet som ble vist tirsdag denne uken forklarer hertuginnen skandalen, der hun ble filmet av reportere fra News of the World mens hun sa seg villig til å selge kontakt med prins Andrew, med at hun var full.

Hun hevder også at hun solgte tilgangen for nærmere 4,7 millioner kroner fordi en venn trengte penger. Men det er ingen hemmelighet at Sarah selv har slitt med enorme økonomiske problemer i flere år. Flere seere mente at hun ikke snakket sant i samtalen med Oprah.

HTML EMBED

Ikke ærlig
Fergie snakket om seg selv i tredje person, og flere av seerne reagerte sterkt på at hun motsa seg selv og handlingene sine. Fergie gråt og kalte seg selv for en dum og idiotisk kvinne, samtidig som hun beklaget seg.

- Tårene virket ikke ekte, skrev flere av seerne.

En New York Times TV-reporter kalte intervjuet for «et klassisk, rituelt forsøk på beklagelse i kjent kjendisstil».

Å snakke ut på Oprah ses på som en av de aller viktigste arenaene for å bli tatt inn i varmen igjen. TV-dronningen har enorm makt, og får man anledning til å snakke der - kan skader repareres og karrierer gjenreises.

Den britiske avisen skriver imidlertid at Fergie skjemte seg selv ut, og at «stakkars meg»-varianten slår tilbake på henne, heller enn å hjelpe henne på vei.