(SIDE2): Sarah Ferguson (50) forteller til Oprah Winfrey at hun fortsatt ikke har klart å se på videoen der hun selger tilgang til sin eksmann, prins Andrew (50).

- Jeg har ikke klart å se videoen, fordi jeg var langt nede i det øyeblikket, sier hun til talkshowdronningen ifølge ukebladet People.

Første gang
Det er første gang hertuginnen av York snakker da skandalen var et faktum forrige helg. Hun innrømmer at hun ikke forstår hva hun tenkte på, men at hun også drakk da hun solgte tilgang til sin kongelige eksmann for om lag 4,7 millioner kroner.

- Jeg vet at jeg drakk på det tidspunktet, så jeg var ikke ved min fulle fem, sier 50-åringen som ble intervjuet av Oprah rett før helgen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sønderknust
Videoen som ble filmet og publisert av den britiske tabloidavisen News of the World, og i etterkant har Fergie uttalt at hun var sønderknust over avsløringene.

Hun sa blant annet at hun kunne skaffe «hvilke helst tilgang til Andrew». Prinsen har imidlertid tilgitt sin ekskone, og ønsker at hun skal fortsette å bo med ham i leiligheten i Windsor.

Hele intervjuet hos Oprah vises tirsdag kveld på amerikansk TV.

HTML EMBED