(SIDE2): Hertuginnen av York og den tidligere prinsessen av Wales ble svært nære venninner etter at de ble svigerinner. Men Sarah Ferguson (49) avslører i et svært personlige intervju at hun slet med overvekt og spiseforstyrrelser i mange år, og noe av grunnen til det var at hun ble sammenlignet med sin gode venninne, skriver Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Spiste hele tiden
Sarah innrømmer at hun spiste hele tiden og hun klarte ikke å bryte det destruktive mønsteret hun var kommet inn i.

Det hjalp heller ikke på at hun av den britiske pressen fikk hun økenavnene «Frumpy Fergie» og «The Duchess of Pork» da hun var gift med prins Andrew.

- Jeg trodde det var sant. Jeg var så ulykkelig at jeg spiste hele tiden, og jeg ble mobbet for å være overvektig. Det var som en ond sirkel som jeg ikke visste hvordan jeg skulle bryte, sier hun i intervjuet.

Morsom vs. pen
Sarah sier selv av spisingen kom av at hun og Diana hele tiden ble sammenlignet. Diana var vakker, mens Sarah var morsom og småslem. Da hertuginnen fortalte om problemene sine til Diana skal hun ha sagt:

- Det er lettere for det. Jeg er på toppen av pidestallen, og det er bare en vei ned. Du er på bunnen, så du kan bare gå oppover.

For Sarah dreier livet seg om å være på en konstant diett.

- Det er som å være en alkoholiker. I årevis hevder man selv at man ikke trenger hjelp, så en dag får man hjelpen og da blir det en livsstil.

Singel
I intervjuet forteller hun videre at hun er singel, og at hun ikke har et forhold til nordmannen Geir Frantzen. Hennes forhold til eksmannen Andrew er svært godt, og de to skal alltid ha samarbeidet godt om døtrene Beatrice (20) og Eugenie (18).

- Enten synes menn jeg har en for sterk vilje, eller så synes de jeg er for nært knyttet til Andrew. Vi er det lykkeligste skilte paret i verden. Andrew er en fantastisk far og en veldig god venn, har hun sagt

Les også:- Jeg er singel