(SIDE2): I går var det endelig New York-premiere på den etterlengtede oppfølgeren til den første «Sex og Singelliv»-filmen, og da er det selvfølgelig stor interesse for hva de fire hovedpersonene har på seg.

Se bilder lengre ned i saken!

Fargerikt
Til premieren ankom Sarah Jessica Parker (45), Kim Cattrall (53), Cynthia Nixon (44) og Kristin Davis (45) i vakre og glamorøse kjoler, men ikke alle så likedan ut da de ankom premiefilmens etterfest på Lincoln Centre, noen få timer senere.

Les flere Sex & Singelliv saker:
Kun få dager igjen
- SATC2 er antimuslimsk
Sexy feiring!

Gjennomsiktig
Sarah Jessica Parker og Kristin Davis hadde nemlig byttet ut sine fargerike kreasjoner, med noe mer sexy.

Til premieren hadde Parker på seg en sitrongul kjole fra Valentino, og det var liten tvil om at hun var fornøyd med de flagrende teksturene. Kjolen var lånt for anledningen, og hun mente det var et anstendig kjolevalg.

- Jeg vil være representabel, jeg ønsker aldri å gjøre barna mine eller familien min flau. Det er alltid fantastisk å få låne en vakker kjole, sa Sarah om kjolevalget ifølge Daily Mail.

På kvelden skiftet Parker til en sort kjole fra Elie Saab, og denne var i helt annen stil enn den hun hadde på seg til premieren.

Den øvre delen av kjolen var i gjennomsiktige, sorte, blonder, og man kunne tydelig se stjernens BH under stoffet. På bena hadde hun på seg høye hæler fra Nicholas Kirkwood, og de turkise detaljene skapte en søt kontrast til det ellers så sexy antrekket.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Glitrende
Kristin Davis skinte i en knallrosa kjole fra Jean Desses da hun ankom premierens røde løper. Til etterfesten glitret hun derimot på andre måter - nemlig i en vintagekjole fra Balmain.

På bena hadde hun på seg sandaler fra Rene Caovilla.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Holdt stilen
Kim Cattrall og Cynthia Nixon kom derimot i samme antrekk som de hadde på premieren, og det er det nok ingen som bebreider de.

Deres kjolevalg passet både for festligheter på dag og kveld. Catrall stilte i en kjole fra Naeem Khan, og Nixon så fantastisk ut i en kjole fra Carlolina Herrera.

SE FLERE BILDER FRA PREMIEREN HER:

3300