(SIDE2): Som Carrie Bradshaw i «Sex og singelliv, er Sarah Jessica Parker (45) vant til å kle seg i oppsiktsvekkende kreasjoner. Men også når hun stiller opp som seg selv, tar den 45 år gamle skuespilleren den noen ganger helt ut.

Se flere bilder fra premieren nederst i saken!

Reprise
Til «Sex & Singelliv 2»-premieren i London torsdag, stilte Parker på den røde løperen i en stroppeløs kjole med høy splitt fra den avdøde designeren, Alexander McQueen. Men det var ikke kjolen som tiltrakk seg mest oppmerksomhet, men derimot den noe spesielle hatten.

Dette er ikke første gang Parker ankommer en premiere med oppsiktsvekkende hattekreasjoner. På London-premieren til den første «Sex & Singelliv»-filmen, hadde hun nemlig på seg en spesiell hatt fra Philip Treacy - og kritikerne hyllet den motebevisste amerikaneren.

Etter gårsdagens antrekk å dømme, ser det ut til at Parker ønsket å gjenta suksessen, og hun hylles også denne gang for sitt modige valg.

At Parker valgte å bære nettopp et design fra Alexander McQueen, er ikke tilfeldig. De to kjente hverandre, og Parker uttrykte at hun ikke var i tvil om hvilken designer som skulle få æren av å signere hennes premiereantekk.

- Det er bare en person jeg kunne ha båret i kveld, og det var Alexander McQueen. Lee, dette er for deg. Jeg savner deg veldig mye, skal Parker ha sagt ifølge den engelske avisen, Daily Mail.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Moteprinsesser
De tre andre «Sex og singelliv»-jentene var selvfølgelig også til stede på premieren, og de så alle fantastiske ut i sine glamorøse kjoler.

Kim Cattrall (53) bar en stroppeløs kjole, som på ingen måte var spesiell. Men hun matchet derimot antrekket med bølget hår og rød leppestift, og så derfor fantastisk ut, tross alt.

Cynthia Nixon (44) hadde valgt en fargesterk kjolen med asymmetrisk snitt, mens Kristin Davis (45) glitret i en kjole med halterneck.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kjendisfest
Mange kjendiser hadde tatt turen til premieren, og de prøvde alle å vise seg fra sin beste side. Kylie Minogue, Peaches Geldof og Alexandra Burke er noen av dem som smilte til fotografene på den røde løperen.

Les mer om «Sex og Singelliv» her:
«Sex og singelliv»
-stjernens favorittsko
- Har de brukt Botox på hjernen?
Fra søt til sexy
Kun få dager igjen
- SATC2 er antimuslimsk
Sexy feiring!

HTML EMBED

SE BILDER FRA PREMIEREN HER:

3312