(SIDE2): Denne uken hadde «Sex og singelliv 2»-premiere i New York, og det betyr at søkelyset er rettet mot hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker (45) og de tre andre jentene.

Se bildekarusell med Parkers antrekk de siste dagene nederst i saken!

Det er spesielt stor interesse rundt hva de fire kvinnene har på seg, og dette er noe Parker, Kim Cattrall (53), Cynthia Nixon (44) og Kristin Davis (45) vet svært godt.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Antrekkene granskes
Hovedrolleinnehaverne har et stramt program i forbindelse med promoteringen av filmen. De har uten tvil lenge planlagt hva de skal ha på seg ved de ulike anledningene hvor pressen vil være tilstede - og ingenting ved antrekkene er tilfeldig.

Dette gjør det spesielt merkelig at Parker valgte å ta på seg akkurat samme sko - to dager på rad. Som kjent hadde «Sex og singelliv»-serien stor innvirkning på populariteten til både Manolo Blahnik og Jimmy Choo sko, men nå ser det ut til at Parker har fått et nytt favorittmerke.

Søt kontrast
Tirsdag var det premiere på «Sex og singelliv»-filmen i New York, og på etterfesten hadde Parker på seg et par høye hæler fra Nicholas Kirkwood. Hun bar en kjole fra Elie Saab, og skoene med de turkise detaljene skapte en søt kontrast til det ellers så sexy antrekket.

Les mer om Sex og Singelliv her:
Fra søt til sexy
- Har de brukt Botox på hjernen?
Kun få dager igjen
- SATC2 er antimuslimsk
Sexy feiring!

Merk deg navnet
Dagen etter gjestet Parker «The Late Show med David Letterman» tirsdag, og også da valgte hun de samme skoene fra Nicholas Kirkwood, som hun hadde på seg kvelden før. Hun kombinerte skoene med en kort leopardkjole, hvit blazer og en veske i slangeskinn.

Så merk dere navnet til desigeren Nicholas Kirkwood (29) fra London - kanskje dette er de neste «in»-skoene.

HTML EMBED

SE FLERE BILDER HER:

3304