(SIDE2): Sarah Jessica Parker (45), Kim Cattrall (53), Cynthia Nixon (44) og Kristin Davis (45) så selvsagt helt perfekte ut fra topp til tå da de ankom New York og premieren på etterlengtede «Sex og singelliv 2».

Se bilder nederst i saken!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Fargerike kjoler
I vakre designkjoler tok de fire fullstendig over den røde løperen - med Sarah Jessica Parker i spissen i sin fantastiske sitrongule kjole signert Valentino.

- Jeg vil være representabel, jeg ønsker aldri å gjøre barna mine eller familien min flau. Det er alltid fantastisk å få låne en vakker kjole, sier Sarah om kjolevalget ifølge Daily Mail.

Kristin Davis matchet Sarah og kom i en sterk-rosa vintage drapert kjole fra Jean Desses for anledningen. Kim Cattrall glitret i kjole fra Naeem Khan, mens Cynthia Nixon safet i en fantastisk svart aftenkjole fra Carolina Herrera.

Sarah nøt sin lange kjole, og spant rundt på den røde løperen for å vise vidden i det lange sløret. Hun ble litt vel ivrig, og kom til å vise blondene ganske langt opp på låret... Men det er riktignok ikke den mest avslørende kjolen Jessica har valgt - hennes alter ego Carrie Bradshaw er jo som kjent sko- og kjolefantast til fingerspissene.

SJP har riktignok øvet seg på hjemmebane fram mot den store premieren, og den travle småbarnsmoren har sett bedre ut enn på lenge.

Les også: SJPs trendy hverdagsantrekk

2008 vs. 2010
Damene sammenlignes selvsagt med kjolevalget fra premieren for to år siden. Da troppet Sarah Jessica opp med sin store fjærhatt og Alexander McQueen-kjole, mens Kim strøk fullstendig i sin kjedelige rød.

Cynthia derimot var helt nydelige i sin dypt utringede svarte kjole, en litt frekkere variant enn årets valg.

Uansett, så er nå filmen endelig her. Etter flere måneder med sniktitt på klær, drømmescenarioer fra Marokko og Aidens ankomst - er det tid for å få med seg hva som virkelig skjer to år etter sist gang. Forventningene er skyhøye - både til filmen og ikke minst til klærne!

3300

Filmen har norsk premiere på kinoer i hele landet fredag 4. juni.