Gå til sidens hovedinnhold

Palin den nye Oprah?

Eksperter mener hun burde få sitt eget TV-show.

(SIDE2): Amerikanske TV-produsenter mener visepresidentkandidat Sarah Palin (44) har det som trengs for å skape sitt eget talkshow.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ny jobb
Om kun seks dager er det valg i USA og skulle det bli Barack Obama som entrer det Hvite Hus, så trenger ikke Palin gå tilbake til jobben som Alaska-guvernør. Hollywood har invitert verdens mest berømte hockeymor til filmbyen for å få sitt eget TV-show.

En av veteranene innenfor industrien, Michael Levine, mener Sarah Palin har det som trengs for å bli den nye Oprah Winfrey. Levine har hatt en hjelpende hånd innen karrierene til blant andre Demi Moore og Jon Stewart - og vet ifølge ABC News hva han snakker om.

- Hun er attraktiv, hun har it-faktoren og hun er polariserende på en måte som gir veldig gode seertall. Hun har en magisk kombinasjon, sier Levine til ABC.

Politisk Oprah
Han mener at når Palin holder tale på TV er det umulig å la være å se på henne - og selv om han ikke støtter hennes politiske ståsted så mener han at hun har det som trengs for et nytt type Oprah-show.

- Palin kunne blitt en politisk Oprah. Snakke om graviditet, oppdragelse og slikt. Hun kunne sikkert intervjuet kjendiser også, men et debattprogram ville nok bli det beste for henne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Gode seertall
Palin er blitt mobbet, latterliggjort og selvsagt parodiert til den store gullmedaljen den siste måneden. Men da republikanerens visepresidentkandidat gjorde en gjesteopptreden på det politiske satireshowet «Saturday Night Liv» gikk seertallene gjennom taket.

Les også:Palin møtte sin kopi i døra

TV-produsent Steve Friedman forteller til Hollywood Reporter at det er elsk-hat forholdet til Palin som gjør det til god TV.

Hun blir i tilfelle ikke den første fra 08-valget som går fra en politisk karriere til TV hvis hun tar rådene - den tidligere presidentkandidaten Mike Huckabee har allerede startet sin ukentlige serie på Fox News.

Men om hun blir visepresident eller TV-showvertinne blir ikke klart før etter 4.november.

Nettavisen følger det amerianske valget - les alle sakene her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

- Den mest behagelige skjorta jeg har hatt på meg

Kommentarer til denne saken