Gå til sidens hovedinnhold

Hun er årets babe

Magasinet GQ har kåret en amerikansk skuespiller til årets babe.

Det amerikanske livsstilsmagasinet Gentlemen Quarterly (GQ) har kåret den amerikanske skuespilleren Scarlett Johansson til årets babe 2010.

Magasinet skriver i sin begrunnelse at at 26-åringen er et friskt ansikt, er nysgjerrrig og tester ut nye uttrykk like ofte som hun forandrer hårfarge.

- Hun er modig, god, kan skifte væremåte og uttseende uten at det virker som om hun prøver for hardt. Og fremdeles virker hun som den ekte, observante, nysgjerrige og veldig søte jenta vi forelsket oss i i «Lost in Translation», skriver magasinet.

2010 har vært et travelt år for Scarlett. Hun er aktuell i filmen «Iron Man 2», hun ble nominert til en Tony Award for rollen i «A View From the Bridge» og har vært gjesteprogramleder på «Saturday Night Live» hele tre ganger.

Til GQ innrømmer hun at hun ikke helt vet hva hun skal gjøre i stille perioder.

- Jeg prøver fremdeles å finne ut av hva jeg gjøre når jeg ikke spiller inn filmer. Jeg gjør strengt tatt ikke så mange ting, sier Scarlett.

Den unge skuespilleren er for tiden også aktuell som ansiktet og kroppen til kleskjeden Mango. Den rollen overtok hun etter Penelope Cruz i fjor. Scarlett er også med på Entertainment Weeklys liste over tidenes mest sexy kvinner.

Nedenfor har vi samlet en solid mengde bilder av Scarlett:

HTML EMBED
HTML EMBED

HTML EMBED

1506

2648

Kommentarer til denne saken