Gå til sidens hovedinnhold

Synes du de ligner?

Det er ikke så rart...

(SIDE2): Scarlett Johansson (25) og ektemannen Ryan Reynolds (33) ses sjelden eller aldri ute sammen. Og de kom heller ikke sammen på den fasjonable gallamiddag som ble arrangert i Det hvite hus i Washington D.C. i helgen.

Se bilder fra festen nederst i saken!

Tvillinger
Scarlett tok like gjerne med seg tvillingbroren, Hunter, på festen.

Det er ingen tvil om at de to søsknene kler hverandre, familielikheten er slående med samme ansiktsform og blondt hår. Scarlett er eldst av de to - riktignok ikke med mer enn tre minutter på sin tvillingbror.

De to spilte i filmen «Manny & Lo» fra 1996, men Hunter tok en litt annen karrierevei enn søsteren. Han jobber for president Barack Obama, og begynte som hans kampanjeorganisator i 2008. Scarlett har tidligere innrømmet at hun skriver e-poster med presidenten - de ble kjent via nettopp tvillingbroren hennes.

Siden Ryan uteble var derfor Hunter den perfekte kavaler for Scarlett til den årlige middagsfesten som har navnet White House Correspondents Dinner.

Stor fest
Det var mange celebre gjester blant de 3000 inviterte som fant veien til festen arrangert av ekteparet Obama. Det som startet som en middag for pressen, har utviklet seg i årenes løp - til en Hollywood-glitrefest.

Kjente artister, Hollywood-stjerner og TV-kjendiser - alle vil gjerne komme. Blant gjestene i år var blant annet Jessica Simpson, Kim Kardashian, Chevy Chase, Alec Baldwin, Michelle Pfeiffer, Jon Bon Jovi, Steven Spielberg og tenåringsidol Justin Bieber var bare noen av dem.

Se bilder fra festen nederst i saken!

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

På filmturné
Scarlett er aktuell med filmen «Iron Man 2», der hun spiller mot Robert Downey jr, Mickey Rourke og Gwyneth Paltrow.

25-åringen har reist landet rundt for å promotere filmen, og i helgen ankom hun til fotografenes glede helt uten sminke. Det var dermed en litt annen Scarlett på den røde løperen i helgen, enn da hun nettopp landet på flyplassen...

Les mer her:Se Scarlett uten sminke

Les Side2s anmeldelse av den kinoaktuelle filmen her: Stormannsgal jernmann

3236

Kommentarer til denne saken