(SIDE2): 24 år gamle Scarlett Johansson skal ifølge contactmusic.com være favoritten til å få rollen som Marilyn Monroe i den kommende filmen «My Week With Marilyn», som omhandler filmdivaens besøk til London i 1957.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Basert på dagbok
Etter å ha fått sterk konkurranse fra blant annet Kate Hudson ser det nemlig ut til at regissøren Simon Curtis har bestemt seg for Scarlett i hovedrollen.

Filmen er basert på en dagbok skrevet av Colin Clark, mannen som passet på Monroe da hun var i den britiske hovedstaden for å spille inn filmen «The Prince And The Showgirl». Clark ga ut deler av dagboken allerede i 1958, men utelot detaljene fra denne uken. Da han døde i 2002, ble derimot innholdet kjent og nå blir det altså film av det hele.

- Da alle som ble omtalt var døde, sørget han for å offentliggjøre sine memoarer, forklarer filmens produsent David Parfitt.

Besøkte dronningen
I dagboken forteller Clark blant annet om da han tok med seg Monroe for å vise henne Dronning Elizabeths private leilighet i Windsor Castle.

Hovedrollefavoritt Scarlett Johansson har flere ganger blitt sammenlignet med stjerner fra Hollywoods gullalder, mye på grunn av sine former. Og 24-åringen ble rasende da hun nylig fikk kritikk i media for å ha slanket seg sju kilo for å spille Black Widow i «Iron Man 2».

- Det er ansvarsløst og farlig av disse publikasjonene å kommentere vekt og kropp på måten de gjør, sier hun bestemt.

Les saken: Scarlett raser mot slankerykter