Gå til sidens hovedinnhold

Nå er hun skilt

Skilsmissepapirene signert.

(SIDE2:) Tidligere denne måneden ble det kjent at Ryan Reynolds (34) og Scarlett Johansson (26) går hver til sitt. Lille julaften ble skilsmissepapirene underskrevet, og de er nå offisielt skilt, melder SplashNews.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Påpeker vennskap
Ifølge SplashNews var det Reynolds som signerte skilsmissepapirene først, og omtaler uforenlige ulikheter som årsaken til bruddet. Dato for separasjon er satt til 14. desember.

Johansson skrev under på skilsmissen samme dag, og understreker at bruddet er skjedd på en fredelig og vennskapelig måte.

Det tidligere skuespillerparet forlovet seg i mai 2008, og giftet seg fire måneder senere.

- Vi gikk inn i forholdet med kjærlighet og det er med kjærlighet og vennskapelighet vi forlater det. Det er ikke forventet at vi skal få være i fred nå, men vi setter pris på å få være det, het det i parets offentlige meddelelse da det ble kjent at det er slutt.

Hotte ekser
Både Johanssen og Reynolds er populære skuespillere, og har henholdsvis «Iron Man 2», «He's Just Not That Into You» og «The Proposal» på sine nyere filmlister.

Reynolds ble også nylig kåret til den mest sexy mannen av People Magazine, og Johansson fikk tittelen «årets kvinne» for en måned siden av GQ.

Kommentarer til denne saken