Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk de sexy skoene

Scarlett Johansson viste seg som en ekte skodronning under Norgesbesøket.

(SIDE2):Hollywoodyndling Scarlett Johansson (24) er kjent for sin feminine og sexy stil. Og som vert for Nobel Fredspriskonserten strålte hun fra scenen.

Skoguru
Hennes to dager lange Norgesbesøk ga vinterdeprimerte nordmenn noe vakkert å hvile øynene på og som jenter flest, elsker Scarlett sko. Men ikke hvike som helst sko. Hun hadde nemlig kofferten full av Christian Louboutin sko. Det finnes vel knapt en kjendis i verden som ikke har ett eller flere par av den kjente skodesigneren.

Kjennetegnet for Louboutin-sko, er den klassiske rødfargen på sålen. Sammen med Manolo Blahnik, Jimmy Choo og nykommeren Nicholas Kirkwood troner Christian Louboutin øverst på skotronen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Elsket Jan Thomas
Kjendisstylist Jan Thomas (40) hadde ansvaret for Hollywoodstjernens hår og makeup mens hun var i Norge. Og han gjorde utvilsomt en strålende jobb.

- Det er ingen tvil om at Scarlett er veldig fornøyd med den jobben Jan Thomas har gjort så langt. Hun stoler fullstendig på ham og har gitt ham frie kreative tøyler. Man skal heller ikke se bort i fra at de kommer til å samarbeide i fremtiden når hun er i Europa, sier en kilde nær stjernestylisten til Side2.

Jan Thomas er kjent for å mikse stilarter og i så måte var Scarlett en perfekt kandidat for det. Han valgte ulik tilnærming til antrekkene Scarlett hadde med seg i kofferten fra New York.

Ung og trendy
Under onsdagens Nobelmiddag bar hun en vintage Diorkjole med rosa sateng og platåsandaler fra Christian Louboutin. Kjolen hadde et stramt snitt og viste Scarletts naturlig smale midje. Jan Thomas hadde stylet henne med glattstrøket hår og en ung make up.

Les alt om Scarlett i Norge:
Elsker Jan Thomas
Scarlett: - Har redningen klar

- Hva har du i øret, Scarlett ?

Scarlett til Marit: - Du er hot!

Torsdag besøkte Scarlett Nobels Fredssenter og hadde pressekonferanse på Plaza. I den anledning valgte hun skjørt og bluse fra Dolce & Gabbana. Også da var skoene signert Christian Louboutin. Håret var enkelt oppsatt og sminken ble holdt i katteøyne-stil med lett påført leppestift. Med dette fikk Jan Thomas Hollywoodyndlingen til å se ut som en frisk 24-åring istedenfor å se ut som en stram flyvertinne.

Rålekker
På Nobels Fredspriskonsert torsdag kveld var håret oppsatt og de karakteristiske røde leppene var tilbake. Scarlett tok pusten fra publikum med sølvsko fra Christian Louboutin og en rålekker lilla kjole fra designerguruen Roland Mouret. Og det er neppe en tilfeldighet at skuespilleren bar nettopp en kjole fra Mouret.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Scarlett var designermuse
For fem år siden var den franske designeren en ganske ukjent designer. Det fikk derimot nettopp Scarlett Johansson raskt forandret på. Hun rakk så vidt å trå på den røde løperen under Oscar-utdeling i 2005 iført den mest sexy, trangttsittende Roland Mouret-kreasjonen, før verden begeistret kastet seg over hans design.

Siden da har all verdens kjente kropper trukket i den franske designerens vakre kjoler på røde løpere. Så forskjellige kvinner som Dita Von Teese, Cameron Diaz, Claudia Schiffer, Nicole Kidman og Sienna Miller har iført seg motemannens kreasjoner. Men ingen slår Victoria Beckham.

SE HVILKE KJENDISKVINNER SOM ELSKER ROLAND MOURET

Fotballfruen er en stor Mouret-fan og ryktene skal også ha det til at Victoria har sikret seg hele Roland Mouret-kolleksjonen. Hun fikk mye oppmerksomhet da hun dukket opp i en fuksiafarget kjole fra designeren da mannen David Beckham offisielt ble med i fotball-laget LA Galaxy i 2006. I ettertid inngikk hun et samarbeid med Mouret om å designe sin egen eksklusive lille sorte-kolleksjon.

Les saken:- En orgie i selvnytelse

Prisbelønnet
Roland Mourets to signaturkjoler, Galaxy-kjole og Moon-kjolen har vært noe av det hotteste man kunne gå i de siste tre årene. Selv om Moon-kjolen hadde en prislapp på 11.325 kroner, forsvant den fra butikkene bare i løpet av noen få dager da den kom for et år siden. Og kjedebutikkene har kopierte kjolene for harde livet.

Prisbelønnede Roland Mouret er mannen man kan takke for at ladylike-stilen og timeglassfasongen i stor grad er kommet i fokus. Selv kommenterer Mouret kjolesuksessen slik, ifølge Marie Claire:

- Det handler ikke bare om å designe et antrekk til kvinner, man må forstå dem også.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

1290

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken