Gå til sidens hovedinnhold

Se Charlizes favorittprodukter

Vi viser deg hva som får Charlize Theron til å skinne.

(SIDE2): Charlize Theron skinner alltid som den Hollywood-stjernen hun er. Hun viste Elle UK hvilke kosmetikkprodukter hun liker best.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Summer Shine Body Lotion fra Mario Badescu, 119 kr. fra BeautyBasket.no
Mario Badescus produkter er favoritt også for Charlizes kollegaer Mischa Barton og Eva Longoria Parker. Denne kremen gir masse fuktighet samtidig som den gir et naturlig skimmer som er perfekt for den røde løperen - uansett vær og årstid.

Les: Nå viser hun puppene – igjen

Truth Serum fra Ole Henriksen, 645 kr. fra OleHenriksen.no
Dette fantastiske serumet er fullt av C-vitamin og kollagen. Det fyller ut huden, beskytter mot forurensing og roer ned hudirritasjoner. For en jetsetter som Charlize er serumet en perfekt reisevenn, som holder gløden i huden hennes ved like selv etter lange flyturer.

artikkelen fortsetter under bildene

Les: Theron blir FN-budbringer

StriVectin-SD Eye Cream, 795 kr. fra Skin Tonic og Fredrik & Louisa
Selv Charlize vet at selv om det er best å bruke naturlige, økologiske produkter når man kan, så trengs det sterkere midler til å bekjempe fine linjer og rynker. Øyekremen fra StriVectin-SD, som er mest kjent for sin magiske strekkmerkekrem, er den rette for jobben.

Les: - Gift deg med meg, Charlize!

J’adore Eau de Parfum, 680 kr. for 50 ml.
Parfymen J'adore fra Dior er selve symbolet på luksus og sensualitet, som også er en beskrivelse som passer godt på Charlize Theron. For øvrig er hun parfymens talskvinne og modell.

artikkelen fortsetter under bildene

Colorme Lotus Sun fra Susan Posnick, 298 kr. fra BeautyStore.no
Fargen Lotus Sun er inspirert av Charlize Theron, så det er ikke så rart at den er hennes favoritt. Den praktiske beholderen er lett å ta med i vesken for instant glød hvor og når som helst.

Dior Addict High Shine i Nude Silhouette, 225 kr.
Charlize er ofte å se på den røde løperen, men ikke fullt så ofte i rød leppestift. Isteden liker hun å ha glødende kinn og naturlige lepper. Denne fargen fra Dior Addict Shine gir fantastisk skinn og en naturlig, frisk farge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken