Gå til sidens hovedinnhold

Se de beste bildene fra 2003

Vi har sett krig, katastrofer, imponerende idrettsprestasjoner og andre store internasjonale begivenheter i 2003. Her er et tilbakeblikk i bilder.

Reuters har plukket ut 32 bilder av begivenheter som de mener har preget året som har gått. I 2003 har det skjedd en rekke ting som vil få plass i fremtidens historiebøker.

Et godt bilde beskriver en situasjon bedre enn tusen ord. Hver dag presenteres vi for utallige impulser og situasjoner gjennom media. Mye av det som presenteres går rett i glemmeboka, mens andre inntrykk blir hengende igjen i lang tid fremover.

Mektig er kanskje det ordet som best beskriver de inntrykkene man får av disse bildene. De minner oss på at historier om menneskelige tragedier ofte går hånd i hånd med underholdningsnyheter og andre mindre betydelige hendelser.

I bildekarusellen oppe til høyre finner du de 32 bildene med forklarende bildetekst. Noen av bildene har du nok sett mange ganger, mens andre muligens viser hendelser og episoder som du kanskje ikke har kjennskap til.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen