Gå til sidens hovedinnhold

Se de mest populære YouTube-videoene

Hunder, katter og reklame på toppen i 2011.

YouTube presenterer listen over topp 10 i 2011 på sin egen blogg. Selskapet har selv regnet ut antall visninger av videoer og avviste musikkvideoer fra store plateselskaper som «stjeler» mange seere dermed endte de opp med listen lenger ned på siden.

Du kan følge med på de mest populære klippene på youtube her

48 timer hvert minutt
YouTube er en av verdens raskest voksende nettsted på Internett. I august 2008 var YouTube rangert som det tredje mest besøkte nettstedet av Alexa. 16. juli 2006 kunngjorde YouTube at det hver dag blir sett 100 millioner filmklipp på YouTube, og at 65 000 nye filmer blir lastet opp hver dag. I oktober 2009 hevdet YouTube-gründer og sjef Chad Herley at nettstedet hadde godt over en milliard videovisninger om dagen. De hevder i mai 2010 å ha mer enn 2 milliarder visninger på én dag. Det lastes opp 48 timer med video hvert minutt. Det er nesten 8 år med opplastet innhold hver dag. Over 3 milliarder videoer sees hver dag ifølge Youtube.

En rekke mennesker har blitt berømte via Youtube og er blitt Internett-fenomen på bakgrunn av sin opptreden i YouTube-videoer. Dette referes av og til som «YouTube-berømtheter». Vi har blant annet Ryan Higa, også kjent som «Nigahiga», «Nigahiga» er YouTube's nest mest populære bruker, med over 4.000.000 abonnenter.

Justin Bieber, ble verdensberømt artist etter å ha blitt oppdaget på YouTube. Hans musikkvideo til låta «Baby» er den mest spilte videoen på YouTube gjennom tidene.

Sosialt nettverk
Nesten 17 millioner personer har knyttet YouTube-kontoen til minst én sosial tjeneste slik som Facebook, Twitter, Orkut, Buzz. Over 12 millioner mennesker er tilknyttet og deler automatisk med minst ett sosialt nettverk. Brukere ser over 150 år med YouTube-videoer hver dag på Facebook og stiger med 250 prosent hvert år. I tillegg legges det ut over 500 Twitter-meldinger i minuttet som inneholder en YouTube-kobling og meldingene stiger med 300 prosent hvert år.

Her er de 10 mest sette i 2011:

1. Rebecca Black - Friday (OFFICIAL VIDEO)

HTML EMBED

2. Ultimate Dog Tease

HTML EMBED

3. Jack Sparrow (feat. Michael Bolton)

HTML EMBED

4. Talking Twin Babies - PART 2 - OFFICIAL VIDEO

HTML EMBED

5. Nyan Cat [original]

HTML EMBED

6. Look At Me Now - Chris Brown ft. Lil Wayne, Busta Rhymes (Cover by @KarminMusic)

HTML EMBED

7. The Creep (feat. Nicki Minaj & John Waters)

Klikk her for å se klippet

8. Maria Aragon - Born This Way (Cover) by Lady Gaga

HTML EMBED

9. The Force: Volkswagen Commercial

HTML EMBED

10.Cat mom hugs baby kitten

HTML EMBED
Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken