Gå til sidens hovedinnhold

Se de nye rallybildene

Det er sluppet flere «dirty» bilder fra det nye rallyspillet i «Colin McRae»-serien.

(Spillmagasinet): Rally er stort i Norge, ikke minst på grunn av Solberg-brødrene. Det er derfor med stor iver vi viser frem de nye bildene av «Colin McRae: Dirt».

Sjekk:Hvor gode er McRae-spillene?

Spillet slippes kun på neste generasjons plattformer, Xbox 360, Playstation 3 og PC - og bildene skal etter sigende være inne fra spillet.

Det må vi ta med en klype salt, og er bildene fra inne i spillet er det neppe gameplay-bilder vi ser. En del av bildene har en spillelinje som tyder på at de er hentet fra reprisen som vises etter endt løp.

I tillegg til de vanlige racene vi forventer fra et rallyspill, skal «Dirt» tilby nye moduser hvor du kan grise til bilen i søle, gris og grus, skriver Eurogamer.

Du vil i tillegg finne Hill Climb-utfordringer og ørkenbasert Rally Raid-konkurranser, ikke helt ulikt Paris-Dakar-løpet.

«Dirt» skal også ha 40 lisenserte biler på plass, slik at du kan kjøre Subaru og ikke Zubaruk, tolv ulike rallyklasser og over 100 baner. Alle utgavene har online multiplayer.

Ifølge Eurogamer har «Colin McRae: Dirt» også en helt ny motor for å simulere ekte skader på bilen og utviklerne lover at spillerne vil kjenne hver eneste dump og løs stein på veien. Codemasters påstår også spillet har væreffekter som vil forandre racingsjangeren for alltid.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem