Gå til sidens hovedinnhold

Se den norske Jolie

Hun ble sammenlignet med sitt forbilde Angelina Jolie, og modelltilbudene står i kø for Kristine Øverby. Les intervju og se bilder .

(SIDE2): - Det var jo et superkompliment. Angelina Jolie har vært mitt forbilde i veldig mange år. Men jeg kunne jo ikke si det, for da ville det virket som jeg digget meg sjæl, sier Kristine Øverby til side2.

Mandag kveld så du henne bli stemt ut av den norske tv-serien «Top Model» på TV 3. Helt til det siste var hun med å konkurrere om å bli Skandinavias nye toppmodell.

Men til finalen valgte juryen Frøydis Elvenes fremfor den 20 år gamle skjønnheten som juryen mener er den norske utgaven av Angelina Jolie.

- Jeg ble jo litt skuffet der og da. For når du har vært med så lenge, så vil du jo være med til finalen. Men i ettertid er jeg kjempefornøyd. Jeg ble jo andremann av de norske, sier Kristine.

Tilbud fra Milano
Til daglig jobber hun deltid i en Vero Moda-butikk i Lillestrøm og tar oppdrag som modell ved siden av. Frem til finalen i «Top Model» blir sendt på tv, må hun og de andre deltakerne ligge litt lavt i forhold til modelljobbingen.

  • Se bildene fra Kristines Top Model-eventyr nederst i saken

Men Kristine Øverby kan røpe at vi kommer til å se henne i motereportasjer i norske magasiner som Det Nye og MAG de kommende ukene.

- Og så har jeg vært på casting for et modellbyrå fra Milano, Future. Og de var visst veldig interessert, sier hun nesten litt forundret.

- Men det er ennå ikke sikkert om jeg blir sendt dit. Det blir litt opp til Pholk Heartbreak her i Norge, som jeg får oppdragene mine gjennom.

- Ble mindre sjenert
Kristine forteller videre at hun synes tiden i Paris var en helt utrolig opplevelse. Det kunne være tøft når det stod på, men i ettertid ser hun hvor fantastisk det hele var.

- Jeg skulle gjerne blitt med en gang til, ler hun og forteller at hun nok utviklet seg som person under oppholdet. Ble mindre beskjeden:

- Jeg følte at jeg ble mye tøffere. Du måtte lære å stole 100 prosent på deg sjøl, komme deg over den lille kneiken. Men nå føler jeg at jeg ikke er like sjenert som tidligere, medgir Kristine.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken