Gå til sidens hovedinnhold

Se Funky Beyonce og mørk Holst

Beyonce Knowles, stjerneskuddet Jennifer Hudson og Marius Holst. «Dreamgirls» og «Blodsbånd» er kinoklar.

(SIDE2:) Uttellingen for den unge Idol-deltakeren Jennifer Hudson ble totalt da hun mottok Oscar for beste kvinnelig birolle natt til mandag. Det er nemlig Hudson alle har snakket om etter at musikalen «Dreamgirls» hadde premiere, og ikke filmens store stjerne, Beyoncé Knowles.

Les mer om Hudson:Beyonces overkvinne

Glitrende Murphy
Ei heller Eddie Murphy som både har vunnet pris og blitt Oscar-nominert for beste mannlige birolle for rockeren Jimmy har fått like mye tid i rampelyset.

Se trailer: Dreamgirls

Fredag er det endelig norske kinogjengeres tur til å ta inn Bill Condens musikal «Dreamgirls», løst basert på historien om Diana Ross og The Supremes, og enda mer basert på historien om Motown. Conden er forøvrig mannen som skrev manus til musikalen «Chicago».

Side2 møtte Beyoncé: Beyoncé: - Nå roer jeg ned

Sterkt internasjonalt drama
Sterk er kontrasten til Marius Holsts internasjonale nye film «Blodsbånd», en historie om en ung kosovoalbansk gutt som tar seg gjennom Europa til Norge - ikke fordi han drømmer om landet, men fordi pappa er der.

Den italienske storstjernen Enrico de La Verso spiller hovedrollen som pappa, mens 15 år gamel Nazif Muarremi spiller rollen som Mirush. De norske rollene bekles av Anna Bache Wiig og Glenn Andre Kaada.

Se trailer:Blodsbånd

Les mer:Desperat jakt på skuespiller

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis