Gå til sidens hovedinnhold

Se Grant vrikke med stussen

Hugh Grant som avdanket pophelt topper en filmhelg med ny «Svein og Rotta»-film, i tillegg til en ubehagelig, norsk dokumentar. Se ukens filmklipp.

(SIDE2:) Hugh Grant har kastet seg på musikk- og dansebølgen i det siste. Vi fikk se hans vrikkende hofter som statsminister i «Love Actually», og i «American Dreamz»var han Idol-sjef.

I «Music and Lyrics» er han avdanket popstjerne. Alex Fletcher overlever på 80-talls nostalgien, men så møter han den hotte superstjernen Cora Corman (større enn Aguilera og Britney til sammen), og får i oppdrag å skrive en låt.

Alex øyner håp for ny suksess, men kan ikke skrive tekster. Og det er her hun som vanner plantene (Drew Barrymore) kommer inn.

Se trailer: Music and Lyrics

Eddie Murphy er tilbake i nok en komedie der han selv spiller alle rollene, enten det er overdimensjonert bilberte eller asiatisk barnehjemsbestyrer kombinert restauranteier.

I «Norbit» er han mannen som vokste opp hos Mr Wong (Eddie Murphy). I denne filmen er det Norbits store kjærlighet Thandie Newton som må reddes.

Se trailer:Norbit

Nok en amerikansk komedie, men i litt mer moden tapning, får vi i «Running With Scissors». Dette er beretningen om Augusten Burroughs' oppvekst mellom en alkoholisert far og en diktermor med bipolar lidelse. Når foreldrene skiller seg, blir Burroughs sendt til en psykiater og hans gale familie for å bo der.

Barnefilm nummer to fra Svein og Rotta-teamet er klar. Denne gangen med et mysterium om en UFO. Svein og hans venner er sendt på ferie til bestemor på landet med rottene Halvorsen, James Bond og Pippi. Ferien blir imidlertid alt annet enn rolig når ungene finner ut at gamlehjemmet er overtatt av romvesener på jakt etter de gamles kunnskaper.

Se trailer:Svein og Rotta og UFO-mysteriet

Ikke fullt så fredelig og fordragelig er det i den nye norske og høyst personlige dokumentaren «Smaken av hund». Filmen tar seg som mål å vise hva som står bak den maten vi spiser i godeste norsk samvirketradisjon. Her er kyllingtresking, ubehagelig svinefor og annet du helst ikke vil se.

Se trailer:Smaken av hund

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka