Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

En varm uke er straks over, ta en titt på hva vi fant på internett denne gangen.

Solen er fremme for alvor, de dumdristige av oss ender gjerne opp solbrente. Vil du vite hvordan det er å være i solens sted? Her er spillet hvor du selv kan solbrenne en hel strand full av dumme mennesker uten solkrem.

Morsom parodi
Det som kjent morsomt å se folk som driter seg ut, men noen ganger er det hakkere morsommere å se folk som faktisk kan det de driver med. Sjekk ut denne fyrens tolkning av dansestiler opp gjennom årene!

Er du en av dem som har ergret deg over Zon-reklamen som har gått på tv en stund? Noen ungdommer har tatt irritasjonen et steg videre, og laget en parodi rundt både regi og opptak av reklamen. Ubetalelig!

Det er en liten nysgjerrigper i oss alle, og vi har vel alle overhørt mer eller mindre interessante samtaler på bussen. Noen har tatt dette et skritt videre, og rett og slett laget en blogg om alt som blir overhørt. Overheard in New York er absolutt verdt å stikke innom iblant!

Hylende bønner
Møt bønnene som rømmer fra hermetikkboksen sin , for så å hyle ut av smerte hver gang de ser en av sine brødre og søstre bli most. Nyttig? Nei! Komisk? Ja!

Morsomme dyr er alltid god underholdning. Kenguruer i boksekamp er enda morsommere!

Rask på labben?
Er du rask på tastaturet? Utfordre deg selv og vennene dine i litt fingerspill! Her kan du finne ut hvor raskt du skriver!

Vi avslutter med en imponerende liten kar. Hvis du er født uten kreative eller kunstneriske evner, vil 3-åringen Zach irritere vettet av deg. Bare se hva han tryller frem ved hjelp av fingermaling... eller gjør han virkelig det?

HTML EMBED

Tidligere nettoppdagelser:

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen