Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Trenger du en pause? Len deg tilbake og ta en kikk på dette.

En amerikansk skjønnhetsdronning har fått mye negativ oppmerksomhet (f.eks denne parodien) etter at hun virkelig beviste at det av og til er noe i blondiner og aktivitet i topplokket. Men det er ikke bare blondiner som får litt problemer når tv-kameraene står i nærheten. Her er det samlet noen av de mest latterlige og oppsiktsvekkende svarene i spørreprogrammer på tv.

Og når vi først er inne på skjønnhet: Alle vet at mulighetene med Photoshop er helt ekstreme, og det er nå egne selskaper som tar seg betalt for å fikse på bilder av dine barn. Her er det samlet en rekke skryteeksempler på hvordan det kan gjøres. Legg merke til at barna i det fleste tilfeller blir seende ut som dukket.

Delfiner skal være verdens smarteste dyr, og de er ganske atletiske også. Så hvordan tror du at det går hvis du skal ta kontrollen over dem i en svømmekonkurranse? Dolphin Olympics 2 er et sportsspill litt utenom det vanlige.

Transformers har vært en av de virkelig store suksessene på det som har vært en av de beste kinosomrene på lenge. Men her kan du se de populære vesenene i levende live.

Vi har alle opplevd å kjøpe ting fra en automat, og så setter dritten seg fast. Disse guttene trodde de hadde en fantastisk løsning på problemet, men ble kanskje en anelse overraskelse over hvor effektivt det var.

Super Mario-musikken har blitt en legende i spillverdenen, og da kommer det ikke som noen stor overraskelse at det er mange som forskker å lage sine egne versjoner. Her får du musikken som et sammensurium av versjoner som finnes på nettet.

Det er igjen på tide å gå tilbake til røttene av denne artikkelserien: I dette «nettspillet» skal du slå en figur så mye du bare orker. Men husk: Det er ikke noe poeng eller mål.

Kunne du tenke deg å delta i en fallskjermhoppekonkurranse der målet var å lande på bakken først? Eller sagt på en annen måte: Målet er å løse ut fallskjermen så sent som mulig uten å dø? Nå har du muligheten til å gjøre det virtuelt.

Buktalere er i utgangspunktet ikke så alt for spennende, men den siste tiden har det dukket opp en del spennende personer som har tatt det hele til et nytt nivå. Her er et veldig godt eksempel på dette.

Mac vs PC-reklamene har blitt en fantastisk suksess for Apple, og har ikke overraskende ført til en lang rekke parodier. Denne er kanskje en av de beste.

Bildet fra toppen av denne saken er hentet fra denne bildespesialen.

Ofte får vi en følelse av at pop-musikk ikke nødvendigvis bringer noe nytt til musikkverdenen, og denne helt fantastiske mixen av to sanger fra Green Day og Oasis.

Vi avslutter med videre oppvarming før starten av den norske idol. Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Det kan være greit å ha en viss selvinnsikt i egne egenskaper.

HTML EMBED
Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021