Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Utrolig latter, imponerende musikk og morsomme videoer er bare noen av skattene vi fant denne uken.

Det er neppe noen myte at latter er smittsomt, og det blir ikke bedre av at latteren i seg selv er latterlig. Bare se her.

Nytt Snake-spill
Husker du Snake? Spillet som vi koste oss stort med på gamle datamaskiner, og som fikk en stor gjenoppstandelse på Nokia-telefonene? Tron 2.0 er basert på Snake, men gjør det hele så langt mer interessant.

Spesiell karaoke
At asiater i stor grad er veldig glad i karaoke bør kanskje ikke komme som noen stor overraskelse, men noen er litt mer energiske enn andre.

Alt skjer i slow motion
Og når vi først er inne på videoer som er underholdende, men hvor vi ikke forstår hva som blir sagt: Her er et utdrag av et japansk tv-show der man viser både helt ekstreme og dagligdagse situasjoner filmet i slow motion. Du vil bli overrasket over hvor spektakulært alt da blir.

Irriterende helikopterspill
Vi har alle testet helikopterspill der du skal komme deg gjennom en halvveis labyrint ved hjelp av bare musetasten. I dette spillet får denne typen spill en ny dimensjon ved hjelp av raketter og fallskjermer. Utrolig stygg grafikk, men underholdende og irriterende.

Ekte helikopterulykke
Hvis du ikke er litt skeptisk til å fly helikopter fra før, så kan det hende at du blir det etter å ha sett dette videoklippet.

Levende voksfigurer?
Har du vært på Madamme Tussaud's og sett på de svært naturtro voksfigurene? Hva hadde du tenkt om figurene plutselig hadde begynt å bevege på seg?

Du må imponere på ski
Norske nettspill er ikke noe vi har for masse av, men de som er utviklet for å promotere Norge er av unntakene. Hvordan er dine egenskaper på ekstremski?

De verste coverlåtene
Nye artister ønsker ofte å nyte godt av suksessen til gamle, gode sanger. Men av og til går det fryktelig galt. Her er en liste over 20 dårligste coverlåtene gjennom tidene.

Spinnvill amerikaner
Amerikanere blir ofte puttet i en stor bås som dumme, og det er i grunn ganske urettferdig. Men det er personer som denne syrekastende damen som kanskje kan gi resten et litt dårlig rykte.

Uendelig med detaljer
En skal etter sigende få et helt nytt syn på livet hvis man begynner å legge merke til de små detaljene. Og når det kommer til nærmest uendelig med detaljer, da er det neppe noe som overgår dette.

Tidenes særeste dødsfall
Det er utrolig hva som kan føre til dødsfall. Selv om dette er et litt alvorlig tema, er det ganske utrolig hva som har vist seg å være dødelig opp gjennom historien. Jack Daniel døde for eksempel av å sparke en safe og Allan Pinkerton døde av å bite seg i tunga. Se listen over utrolige dødsfall her.

Hopp på tastaturet
Jellyjumper er et lite spill der du skal hoppe rundt på tastene på et tastatur med det eneste mål å treffe de grønne tastene. Høres enkelt nok ut, men det er mange, mange hindringer i veien.

Veldig kraftig rifle
Alle som har skutt et våpen vet at rekyl kan være et problem, men noen våpen har langt mer rekyl enn andre. Denne elefant-rifla skaper store problemer for mange.

Ekstremt myk
Hvis man er så myk som det vi ser på bildet i toppen av artikkelen, da må det rett og slett være noe galt. Jeg nekter å tro det er bra for kroppen. Se flere bilder her.

Utrolig instrumentalprestasjon
Ukens musikalske innslag kommer denne gangen fra Dream Theater, og deres fantastiske Instrumedly. Kanskje litt sært for enkelte, men hvis du har lyst til å se noen av verdens beste musikere leke seg, da er dette et godt sted å begynne.

HTML EMBED

Tidligere nettoppdagelser:

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album