Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Vi har åpnet skattekisten og funnet gull.

Storfilmen 300 har endelig premiere i Norge fredag, og jeg er en av de som gleder meg stort til å se den filmen. Men fordi dette er en litt smått brutal film, er det noen på internett som har funnet ut at man kan lage en familievennlig versjon av traileren. Resultatet er ganske vittig.

Fantastisk skrivebordsbakgrunn
Hvis du er ute etter en ny og helt fantastisk bakgrunn på skrivebordet ditt, da vil vi definitivt anbefale denne nettsiden. Her er det noe for enhver smak, og du blir nesten bare sittende og måpe når du blar gjennom utvalget.

Vi har tidligere vist video av den helt fantastiske Tony Jaa, og her kan du se en fire minutter lang kampscene han laget for filmen The Protector. Det som er mest imponerende med denne scenen er at den er skutt sammenhengende, med bare ett kamera, og den er ikke klippet i etterkant.

Gode nettspill
Hvis du er ute etter et skikkelig utfordrende, men likevel utrolig simpelt nettspill, da trenger du ikke lete mer: Hvor lenge klarer du å holde den hvite ballen innenfor firkanten?

Vi har tidligere skrevet om det helt fantastiske spillet Flash Element TD, og nå har etterfølgeren dukket opp, Flash Circle TD, og det later til å være minst like fantastisk - men litt vanskeligere.

Kan du late som du er synsk?
En av de morsomste seriene i USA for tiden er Psych, som handler om en mann med ekstrem egenskap til å legge merke til detaljer som later som har en synsk for å være med på å løse kriminalsaker. Nå kan du prøve nettspillet og se om du har de samme egenskapene.

Enkelte steder i verden får man beskjed om å passe litt på hvis det begynner å regne. I denne videoen kan du se årsaken.

I serien «utrolig, men sant»
Se for deg din ville fremtidsfantasi, og så kombinerer du det med monsteret fra filmen Wild Wild West, og da har du resultatet av det denne mannen har laget.

I dette spillet er målet å redde så mange som kaster seg ut av de brennende bygningene som mulig.

Spill kan gjøre deg hissig
I forbindelse med at Playstation 3 nettopp har blitt lansert, kan det være greit å få frem hva spill faktisk kan gjøre med temperamentet til unge mennesker.

Vi har alle lekt litt i sanden, men det er ikke til å komme utenom at noen har mer talent enn andre når det kommer til å jobbe med sand. Bare se her.

Dave ble erstattet med Adam
David Letterman har blitt en av verdens mest kjente tv-fjes, men når han var syk en dag hadde ikke CBS noe problem med å erstatte ham. Se hva som skjedde når Dave ble erstattet av Adam Sandler!

Jeg vet ikke hvor mange versjoner det nå er laget av spill der hele hensikten er å komme seg ut av et rom ved hjelp av forskjellige gjemte hjelpemidler, men det er mange. Men dette er likevel en av de bedre.

Bildet fra toppen er hentet fra en bildeserie som vanskelig kan beskrives - den må bare oppleves.

Fantastisk stemme
Årets American Idol har ikke hatt et like sterkt galleri som tidligere år, men det er et par-tre som imponerer hver uke. Den som kanskje imponerer mest er den lille jenta med det fantasiske navnet Melinda Doolittle, som høres ut som hun ikke trenger denne konkurransen for å vise at hun har en fantastisk stemme.

HTML EMBED

Tidligere nettoppdagelser:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis