Gå til sidens hovedinnhold

Se hvem som er tilbake

Michelle Pfeiffer viser at hun er like vakker som snart 50-åring i musikalen «Hairspray». Se bildene fra premieren.

(SIDE2:) Michelle Pfeiffer ble sagt å være offer for «eldre kvinne - få roller»-bevegelsen i Hollywood. Sist vi så henne var som Renee Zellwegers mor i «White Oleander» for litt over tre år siden.

Men nå vipper snart 50 år gamle Michelle tilbake på arenaen i rollen som den rasistiske Velma Von Tussle i nyinnspillingen av John Waters’ «Hairspray».

Se traileren her

Synger igjen
På premieren i Hollywood tirsdag viste både Pfeiffer og John Travoltas kone, Kelly Preston, at rynker godt kan gå fint sammen med å være en stor stjerne i glitterbyen.

Se bildene fra premieren nederst i artikkelen

«Hairspray» handler om rasisme i mange former. Pfeiffer som har vist sin sangstemme i både gjennombruddsfilmen «Grease II» og senere i «The Fabulous Baker Boys», klemmer til i adskillige dansenumre.

Men det var ikke sangen som bekymret Pfeiffer. Skuespilleren var ikke så sikker på om hun ville spille rasist.

- Selv om budskapet til filmen er anti-rasisme, så snakket jeg med barna mine om at for å vise rasisme, må noen nødvendigvis spille en rasist, sier hun. Claudia Rose på 14 og Johan Henry på 12 ga imidlertid mor sin fulle støtte.

Uventet Travolta
Derimot hadde hun stor glede av motspiller John Travolta som kler seg i kvinneklær for rollen.

- Første gang jeg så ham i de klærne ble jeg helt stum. Fra da av visste jeg overhode ikke hva jeg kunne vente meg fra Johns side, sier hun.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler