Gå til sidens hovedinnhold

Se Idol-Karlsen bli parodiert

Jan Fredrik Karlsen dukker opp i «Et Fønny Sjow».

En entusiastisk Idol-dommer, Jan Fredrik Karlsen, er blant kjente personligheter som dukker opp i Jonas Rønning og Morten Grøtnes’ «Et fønny sjow» på Victoria Teater.

- Jan Fredrik Karlsen er jo bare hot. I showet kan du se han gjøre sine egne artister, sier Rønning.

Få en smakebit av Karlsen-parodien her:

HTML EMBED

Musikk og tull
Jonas Rønning påpeker at handlingen i den aktuelle forestillingen ligger i tittelen – det blir et fønny show.

- Det er et morsomt show som består av masse humor rett og slett. Det er stand up, sketsjer, parodier, humor og musikalsk trøkk. Vi har med oss halve bandet til Kurt Nilsen, sier komikeren, og legger til:

- Showet er både aktuelt og inneholder mye tull og tøys.

Behn lanserer nek
Rønning er både komiker, revyartist og skuespiller. Han slo gjennom med «Stand up & go» på Smuget i Oslo i 1997. Som komiker mottok han i 2002 «Stå opp prisen» av Stand Up Norge. Rønning er også kjent fra underholdningsprogrammer på TV.

Som stand-uper er det mange som trolig kjenner igjen Hønefossskålen, «mannen med megafonen», og parodien av kong Harald. I tillegg til presentasjon av karakterer, dukker de to sistnevnte opp i det kommende showet.

- Det blir blant annet Senkveld med kong Harald. Det er et talkshow med gjester som John Arne Riise og Ari Behn. Han skal lansere sitt nye juleservise, som heter «nek».

Godt samarbeid
Morten Grøtnes er, blant mye annet, sanger, imitator, komiker og tekstforfatter. Rønning mener de to fyller hverandre bra ut, og kaller deres forestilling det komplette showet.

- Vi er bare rett fram fønny, sier han.

Før premieren torsdag 11.oktober jobber duoen nå med de siste poengene og humoren.

- Vi tar bort de dårligste vitsene! Men det er ikke mye å ta bort, heller en del å legge til.

Rønningen innrømmer å ha litt nerver før det drøye time lange showet, og påpeker at han alltid sover godt etter en premierefest.

«Et fønny sjow» har premiere på Victoria Teater 11.oktober.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre