Gå til sidens hovedinnhold

Se Lundekvams «by-hytte»

Fotballproff Claus Lundekvam har brukt «hytte-leiligheten» i Bergen ti uker på fem år. Nå selger han.

Se bildene nederst i artikkelen.

Den 167 kvadratmeter store leiligheten ligger på eksklusive Maaseskjæret og har vært i den tidligere Brann-spillerens eie i fem år. Boligen har vært registrert som fritidsbolig, hvilket innbærer at Lundekvam nå kan selge den med skattefri gevinst, skriver Bergensavisen.

Og det kan bli et pent overskudd for Southampton-proffen. I sin tid kjøpte han den for 4,7 millioner kroner. Prisantydningen når «hytta» legges ut for salg hos Privatmegleren Myrstøl og Partners neste uke, blir på 7,5 millioner kroner. Den stive prisen til tross, ryktene om salget har gått i rikmannsmiljøet og megleren har allerede satt opp en eksklusiv liste av interessenter.

- Dem på listen har allerede fått invitasjon med mulighet for privat visning. Men det tar likevel lengre tid å selge en slik bolig enn dem i rimeligere prisklasser, sier megler Espen Evensen til BA.

Når salget er gjennomført, står ikke Lundekvam hjemløs. Foruten hus i Southampton, tolv ferieboliger i Spania, to i Portugal og to leiligheter i London, har han også bolig i Spania, som han avslører til BA at han og familien akter å bosette seg i etter endt fotballkarriere. Der vil han satse på nytt beite som eiendomsutvikler.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken