Gå til sidens hovedinnhold

Se Märtha lese eventyr

Da prinsesse Märtha Louise ikke fikk vondt av erten da hun var liten, trodde hun at hun ikke var en ordentlig prinsesse. Hør og se Märtha fortelle her.

(SIDE2:) Prinsesse Märtha Louise har flere ganger fortalt at hun funderte mye på prinsesserollen da hun var mindre. Hun hadde også perioder der hun håpet hun hadde blitt forbyttet og lurte på om hun kunne få bli en vanlig jente.

LES MER: - Ønsket jeg var adoptert

- For mye fantasi
Stor nok forestillingsevne hadde hun i alle fall. Hun har selv fortalt at norsklæreren på skolen merket stilene med «for mye fantasi» på tilbakemeldingene.

Selv om det er engletroen Märtha Louise har fått mest oppmerksomhet for i år, har hun de siste årene jobbet mye med eventyr- og kulturformidling til barn.

Eventyr fra jordens hjerte
I år har hun vært redaktør for boken «Eventyr fra jordens hjerte». Boken fikk mye oppmerksomhet da Pål Bang-Hansen gikk ut og beskyldte både prinsessen og forlaget for ikke å ha innhentet tillatelse til å bruke hans fars oversettelser av visse eventyr. Forlaget har senere klaget Dagbladet og dagbladet.no inn for PFU for dekningen av saken.

Her kan du høre og se prinsesse Märtha Louises høyst personlige versjon av «Prinsessen på erten».

203742


TV 2 Sumo: Her kan du se hele God Morgen, Norge

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien