Gå til sidens hovedinnhold

Se Norges vakreste

Her er de 40 jentene som skal kjempe om den gjeve Frøken Norge-tittelen. Se bildene.

(SIDE2): Frøken Norge-juryen har hatt rundt 200 jenter å velge blant, når de nå har funnet frem til de 40 vakreste missene i Norge.

SE BILDESPESIAL NEDERST PÅ SIDEN

Jentene skal nå konkurrere om de 12 finaleplassene i Frøken Norge-finalen i april, der det skal kåres to kandidater som skal representere Norge i de internasjonale finalene Miss Universe og Miss World.

- Internasjonalt nivå
- Det er nå alvoret begynner, og jentene virkelig må vise hva de er gode for, sier missegeneral Geir Hamnes til Side2.

Allerede søndag samles de 40 jentene i Oslo, der de skal gjennom de siste, spennende rundene frem mot finalen.

- Det er et veldig høyt nivå blant missekandidatene i år, vi har fått veldig mange gode søkere å velge blant. Av de 40 jentene vi sitter igjen med, mener jeg at 5-6 av dem har kvaliteter som gjør at de kan hevde seg internasjonalt, sier Hamnes.

- Klare favoritter
Han har allerede plukket ut sine favoritter, men holder kortene tett til brystet.

- Navnene på de jeg tror vinner, ligger i en forseglet konvolutt som først skal åpnes etter at folkejuryen har valgt sine to favoritter, sier han.

Fra slutten av neste måned kan du følge jentenes ferd mot finalen på TVNorge. Selve finaleprogrammet, der seerne stemmer fram en vinner, sendes direkte i midten av april.

- I mellomtiden legger vi ut bilder og video av jentene på våre nettsider, froken.no. Etterhvert skal vi gjøre portrettintervjuer, foto-shoots og catwalk-trening med jentene, sier Hamnes.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler