Gå til sidens hovedinnhold

Se Pia kysse dommeren

Pia Haraldsen lovet dommer Tor Fløysvik et kyss om han ga henne bra kritikk. Det gjorde han.

(NYDALEN/SIDE2:) Pia Haraldsen har løpt mellom intervjuer og øving til Skal vi danse den siste uken etter at USA omfavnet hennes politiske stunt.

Det medførte at hun fikk svært liten tid til å øve på slowfox sammen med dansepartner Thomas Wendell.

- Det har vært helt surrealistisk, men det er jo veldig morsomt at et innslag vi laget for Rikets Røst har fått internasjonal oppmerksomhet, sier Pia til Side2.

LES MER: - Vi måtte bare komme oss ut

Lørdag ble det spøkt mye med opptredenen på USAs største TV-kanal Fox.

Pia har flere USA-stunt

Politiker James Oddo mente:

- Pia fikk som fortjent

Pia danset for kreftaksjonen

Foxy Pia
- Jeg tror det var meningen at vi skulle ha slowfox, sa Pia Haraldsen lurt med henvisning til at hun måtte gå live på USAs største TV-kanal, Fox, etter at Rikets Røst-stuntet med republikaneren James Oddo gikk sin seiersgang via YouTube og til alle amerikanske hjem.

- Men jeg håper at dette ikke får folk til å tro at jeg bare vil reise til USA med en gang, sa Pia til Side2. Kanskje var det dét de trodde. Pia og Thomas trakk korteste strået og fikk ikke nok stemmer til å være med videre i Skal vi danse.

Pia Haraldsen og hennes dansepartner Thomas Wendel har fått bedre og bedre kritikk siden seriens start.. Og Pia lovte den strenge dommer Tor Fløysvik at han skulle få et kyss om han stilte opp med god kritikk denne gangen.

- Ikke påvirket
- Jeg lar meg overhode ikke påvirke, sa Fløysvik. Men han ga Pia den beste kritikken noensinne, og fikk dermed et kyss - på kinnet.

- Han luktet godt, bemerket en noe rødmende Pia Haraldsen, mens Fløysvik smilte bredt i hele pausen.

- Leppestiften satt ikke, spøkte Fløysvik.

Dansedommer Trond Harr var ikke like begeistret.

193638

Eleganse
- Når jeg skal bedømme deg må det bli over- og under beltestedet, om vi kan si det sånn, sa han. Han fremholdt at Pia Haraldsen var en elegant dame fra livet og opp i dansen.

- Men når vi kommer lenger ned, skal du være glad for at du har lang kjole - du har fremdeles litt igjen på fotarbeidet, sa han.

Forrige uke gikk Trine Hattestad ut av dansen

Fløy ut av dansen

Se Skal vi danse på TV 2 Sumo her.

Side2 følger Skal vi danse. Les mer under hva vi har skrevet:

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren