Gå til sidens hovedinnhold

Se scenene bak «Bea»

«Bare Bea» blir årets ungdomsfilm. Bare hos Sone2 kan du se videodagboken bak filmen - filmet av Bea selv.

Kaia Foss spiller hovedrollen Bea i den store norske ungdomsfilmen «Bare Bea». Se videodagboken hennes fra innspillingen her.

Bakom Bea - del 1

Det er bare Bea som ikke har hatt sex i vennegjengen - og det er et STORT problem! Heldigvis dukker det opp en skikkelig kjekkas på skolen: Daniel. Men før Bea kan ha sex med Daniel må hun først gjøre det med en hun ikke bryr seg om i det hele tatt...
Se videodagboken her.

Bakom Bea - del 2

- Hvis jeg ser en lysning i skogen, er det første jeg tenker: Der kunne jeg ha knulla. Er det noe galt i det? spør Mia, bestevenninnen til Bea. Kaia Foss har eksamen og første innspillingsdag på en gang. Ikke moro.
Se videodagboken her.

Bakom Bea - del 3

Kaia er ferdig med sin andre innspillingsdag. - Det har vært utrolig spennende. Det er kamera, det er lys og det er lyd. Det er kostyme og sminke - det er... så mye. Men de har vel valgt meg fordi jeg likner litt på Bea-figuren.
Se videodagboken her.

Bakom Bea - del 4

Det begynner å tilspisse seg mellom venninnene Bea og Mia. Teamet er på badestranden Huk på Bygdøy i Oslo og i stekende sol og kameralys er det ikke like lett å lire av seg de riktige linjene fra manus. Se siste kapittel i videodagboken til Kaia Foss i «Bare Bea».
Se videodagboken her.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken