Gå til sidens hovedinnhold

Se Sonys drapsmaskin

Spillmagasinet har sett «Killzone 2». Se den eksklusive gameplay-videoen her.

Klikk playknappen over for 7 minutter med gameplay fra «Killzone 2».

(Spillmagasinet): «Killzone». Ordet smaker fremdeles av forventingene vi hadde i begynnelsen av 2004, da «den første store skyteren», selveste «Halo-beater-en», ble kjent til Playstation 2.

Dessverre ble ikke spillet den verdenskrigen vi håpet på, men hypen vokste seg stor igjen da den første traileren til oppfølgeren ble vist frem på spillmessen E3 i 2005. Den utrolige videoen viste seg imidlertid å være det reneste sludder, til tross for at Sony hevdet det motsatte.

Lurt:Spillbransjens største løgner

Nå er vi snart fremme ved lanseringen av «Killzone 2», og denne gangen spår vi at det er hold i mye av det du har lest, hørt og sett.

Spillmagasinet fikk se spillet under Games Convention 2007, og her så vi først spillet i aksjon, før utviklerne plukket de forskjellige seksjonene i brettet fra hverandre og forklarte detaljene i spillet. Nå er det din tur!

Presentasjonen er såpass omfattende at vi viser den i to deler. I denne første delen får du se utviklerne gå igjennom et av brettene i «Killzone 2» - det samme brettet du får en smakebit av i traileren.

Oppdatert: I del to, som publiseres fredag 14. september, går vi dypere inn i spillets oppbygning og detaljene i brettet. Vi beklaget at videoen har blitt utsatt en dag, men det er så mye vi vil vise frem.

HD:Se videoen i best oppløsning.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken