Gå til sidens hovedinnhold

Se stjernenes sexy kjoler

Hvit og uskyldig var fargen under årets Golden Globe, og et par frustrerte fruer tok publikum med storm. Se bildespesial og les alt om prisvinnerne.

Det var eleganse, og ikke de største utringningene som preget årets Golde Globe-fest på kjolefronten. Mennene hadde en lettere oppgave der de fleste stilte korrekt i mørk dress med svart slips.

Bare Jamie Foxx og Johnny Depp la til litt mer farger og lek, men få smokinger var å spore på den røde løperen.

Hvitt og uskyldig
Dertil var det mer å kaste blikket på blant damene. Og de frustrerte fruene fikk mest oppmerksomhet. Prisvinner Teri Hatcher stilte i en hvit Donna Karan-kjole med stor utringning - bak på ryggen.

Eva Longoria fra «Frustrerte fruer» sier til AP at hun ønsket mest av alt å fremstå som pen og hadde valgt en sort cocktail-kjole fra Oscar de la Renta.

Hilary Swank fikk mye ros for sin bronsefargede enkle kreasjon fra Calvin Klein.

- Hun

ser ut som en gudinne, meldte moteekspertene.

Blått fra Oscar-vinnere
Nicole Kidman stilte i dypblått fra Gucci, det samme gjorde Charlize Theron, mens Cate Blanchett klarte å bære sin fiolblå kjole fra Jean-Paul Gaultier med stil.

Emmy Rossum fra «Phantom of the Opera» holdt seg også i hvitt, en farge hun har brukt i forskjellige nyanser på alle premierer og prisutdelinger hun har vært på. Denne gang var kreasjonen signert Ralph Lauren.

Natalie Portman skilte seg ut med sin bohemske og florlette kjole.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken