Gå til sidens hovedinnhold

Sea Production forlanger likebehandling

Sea Production-styret ber den nye hovedaksjonæren by på hele selskapet.

Det går frem av en pressemelding fra styret i Sea Production Ltd. onsdag. Styrets uttalelser kommer etter at et fond administrert av Ashmore Investment Management Ltd kjøpte opp mer enn 50 prosent av aksjene i oljeproduksjonsselskapet i forrige uke. Kjøpene skjedde med hjelp fra meglerhuset Pareto Securities.

NA24 - din næringslivsavis

Styret i Sea Production sier i dag at de ser frem til å diskutere med Ashmore hvilke intensjoner sistnevnte har med Sea Production. Styret sier de også vil høre deres planer om likebehandling av aksjonærene i selskapet som tidligere i år ble spunnet ut av tankrederiet Frontline.

Styret sier at de i forhold til likebehandling har oppmuntret Ashmore til å sette frem et tilbud på alle aksjene i selskapet som er spesialisert på drift av spesialskip for produksjon av olje og gass, såkalte FPSO'er.

- Vi er av den oppfatning at det er konsolideringsmuligheter i denne bransjen og vi ser frem til å jobbe sammen med vår nye hovedaksjonær i forhold til å se etter og ta muligheter fremover til det beste for alle aksjonærer, sier konsernsjef og styreleder Oscar Spieler i Sea Production i en kommentar.