Gå til sidens hovedinnhold

Her mister Seal besinnelsen

Heidi Klum og Seal observert på flyplassen i Los Angeles.

(SIDE2): Det har vært mye oppmerksomhet rundt Seal og Heid Klum de siste dagene.

Paret bekreftet ryktene om en skilsmisse i forrige uke, og det betyr at det sju år lange ekteskapet mellom de to har kommet til en ende.

Festing og sinneutbrudd
Mens Klum har gått i skjul og ikke viste seg spesielt mye i offentligheten den siste tiden har Seal blitt avbildet en rekke ganger siden nyheten om skilsmissen ble kjent.

Han snakket blant annet ut om bruddet på et intervju med en amerikansk TV-stasjon og sa da at han fortsatt elsket sin kone. Han hadde også på seg gifteringen, så det er mye som tyder på at det er Klum som har tatt initiativet til at de to nå ikke lenger skal være mann og kone.

Det er også blitt spekulert i hvorfor de to går hver til sitt, og Seals utagerende livsstil med mye festing samt stadige sinneutbrudd skal være blant årsakene til at de to ikke lenger er et par.

Slo kameraet i bakken
Det er i alle fall liten tvil om at Seal har temperament.

Da han og Klum ble observer på flyplassen i Los Angels benyttet en mann med kamera seg muligheten til å filme den populære sangeren og hans vakre modellkone. Dette satte visstnok ikke Seal spesielt stor pris på, og ifølge nyhetsbyrået Splash, skal han ha slått kameraet til denne mannen i bakken av ren irritasjon.

Seal og Klum hadde visstnok sagt farvel til noen venner like før de ble filmet. Begge skal ha virket optimistiske, men det gjorde allikevel ikke til at Seal greide å beherske seg da han så mannen med kameraet.

Se flere bilder fra opptrinnet i bildekarusellen nederst i saken!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stort skilsmisseoppgjør
De første skilsmisseryktene begynte å svirre da Seal tvitret den kryptiske meldingen «The End» med bilde av englevingene han har tatovert på overarmen for litt over en uke siden. Englevingene er et symbol på Heidis vinger som supermodell for Victorias Secret, og dermed var ryktet ute.

Paret ferierte på Ibiza med sine tre felles barn Henry (6), Johan (5) og Lou (2), og Heidis datter Leni (7). Seal ble observert på nattklubber en rekke ganger, og Heidi skal ha blitt veldig lei av hans konstante festing. Paret har også jobbet fra hverandre mye den siste tiden, noe som ifølge kilder til avisen skal ha vært med på at ekteskapet begynte å briste.

Begge to eier hus i Los Angeles og i Mexico, og det er ventet et stort skilsmisseoppgjør da både Seal og Heidi har store formuer.

SE FLERE BILDER FRA FLYPLASSEN I LOS ANGELES HER:

4873

Kommentarer til denne saken