(SIDE2): Modellen Cara Delevingne (20) flørtet åpenlyst med tenåringsidolet Justin Bieber før, under og etter et Victoria’s Secret-show i New York torsdag. Bieber svarte med å invitere Delevingne på fest etter at showert var over, skriver Daily Mail, men legger til at det slett ikke var Bieber den 20 år gamle modellen var interessert i.

Cara ville nemlig gjøre eks-kjæresten sjalu, forteller en anonym kilde til avisen. Ekskjæresten er Harry Styles, vokalist i det populære britisk-irske boybandet One Direction.

Ville gjøre eksen sjalu
- Hun er fortsatt interessert i Harry, og vitset om at hun ville bli tatt bilder av sammen med Justin for å gjøre ham sjalu, forteller Daily Mails kilde.

- Hun fortalte at hun ville legge seg etter Justin, og det gjorde hun. Hun flørtet med ham backstage allerede før showet begynte.

Historien dukker opp dagen etter at det ble kjent at skuespiller Selena Gomez har dumpet justin Bieber etter at de to har vært kjærester i nesten to år. Ifølge flere medier skal de to travle ungdommene slitt med å finne tid til hverandre, og Selena skal i tillegg ha hatt problemer med å stole på Justin, som stadig var ute på reise.

Selena dro fra Los Angeles
For Justin Bieber var det for øvrig «business as usual» lørdag, da han lørdag kveld sto på scenen i East Rutherford, New Jersey.

Selena Gomez forsøkte derimot å unngå oppmerksomhet da hun ankom flyplassen i Los Angeles lørdag, og forlot filmbyen. 20-åringen var langt fra sitt sedvanlige smilende jeg, og virket ifølge Daily Mail trist da hun hastet gjennom den travle flyplassen.