Gå til sidens hovedinnhold

Selger dyden på internett

Budene har strømmet inn etter at 18 år gamle Rosie la ut dyden sin for salg på internett.

Den britiske studenten Rosie Reid er i beit for penger, men har funnet en høyst uvanlig måte å finansiere studiene sine på.

18-åringen har lagt ut jomfrudommen til salgs på nettet, og søndag hadde det kommet mer enn 400 bud fra personer som ønsker å bli den første som har sex med henne. Det høyeste budet er på 125.000 kroner.

Selv om Rosie er lesbisk, er hun villig til å ha sex med en mann dersom en av det motsatte kjønn skulle legge inn det høyeste budet.

Rosie er i ferd med å utdanne seg i sosialpolitikk ved universitetet i Bristol. Hun orker ikke tanken på å arbeide deltid i en dårlig betalt jobb for å finansiere studiene.

- Slik det ser ut nå, kommer jeg til å sitte igjen med et studielån på 15.000 pund. Derfor har jeg gått til drastiske skritt, sier Rosie til tabloidavisen News of the World.

- Jeg var nødt til å skaffe penger, og jeg funderte på hva jeg kunne selge. Dyden min er noe jeg kan selge dyrt, samtidig som jeg ikke trenger den. Med 10.000 pund i banken kan jeg jobbe mindre. Jeg kan leve komfortabelt og konsentrere meg om studiene, sier Rosie, som aldri har sett en naken mann.

Nettauksjonen er ikke blitt godt mottatt av Rosies foreldre. Faren sier til News of The World at datteren «selger sjelen sin».

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping